Pogodio ključnu boću za pobjedu: MARINKO JURIŠIN PRVAK SDŽ U KRUGU

Završnica ženske HB lige! U VAROŠU NASTAVAK SA “KRUGOM” I PAROM KLASIČNO
24 svibnja, 2019
Finale u „104“: DUJI I DAMIRU PIRIĆU I LUKI ŽURI PRVI „GRAND SLAM“
26 svibnja, 2019

Pogodio ključnu boću za pobjedu: MARINKO JURIŠIN PRVAK SDŽ U KRUGU

Boćarska prvenstva Splitsko – dalmatinske županije su u punom jeku. Dvorana boćarskog kluba „Veli Varoš“ se ponovno pokazala kao puni pogodak. Na ždrijebu discipline “Krug” rano ujutro značajan broj boćara. Utakmice odlične, neizvijesnost do samoga kraja i zasluženi prvak – Marinko Jurišin, igrač boćarskog kluba “Naklice”.

Jurica Milatić je imao najteži ždrijeb od svih kandidata za naslov. Zbog toga je zapeo u polufinalu na mladoj senzaciji iz Sinja, Tomi Tomaševiću. U drugom polufinalu je Marinko Jurišin savladao Ivana Žuljevića i to sa samo puntom prednosti.

U finalu bespoštedna sportska bitka, da bi u posljednje odigravanje Jurišin ušao sa dva punta prednosti. Tomašević smanjuje na samo punat zaostatka, na kraju i neodlučeno. Jurišin mora pogoditi boću za pobjedu…

Jači od protivnika i publike:

U tom, najvažnijem trenutku pada plastični predmet na tlo, Jurišin zastaje, vraća se ponovnoj pripremi za pucanje i … pogađa za titulu. Nakon meča Jurišin je izjavio: „Nisam igrao od završetka lige pa sam zadovoljan i igrom i konačnim rezultatom. A što se tiče posljednje buće, pravog sportaša ništa ne smije omesti. Tu buću sam na kraju opet bacao ja, a ne publika. Čestitke svim sudionicima na dobroj igri i vidimo se na državnom prvenstvu.“

Sokolovima par klasično:

Nakon “Kruga” natjecatelji su pristupili prijavama za disciplinu “Par klasično”. Tamo su uvjerljivu pobjedu odnijeli Jurica Milatić i Zoran Mladineo ispred BK “Sokol Orbico”. Drugo mjesto pripalo je boćarskm klubu “Otok”, dok je broncu zaslužio boćarski klub “Naklice”.

Medalje i pehar je dodjelio zlatni sa posljednjeg izdanja mediteranskih igara u disciplini “Precizno izbijanje” Pero Ćubela.

Comments are closed.