Polufinala u četvrtak u 18:30 – MOŽE LI JURE STANIĆ IZNIJETI EKIPU NA TRON !

NADMETANJE BUDUĆNOSTI: Masters u Omišu – limit 32 ekipe !
10 kolovoza, 2020
„Tresla se brda, rodio se miš“! FAVORITI LAGANO U FINALU TROJKE OMIŠA
14 kolovoza, 2020

Polufinala u četvrtak u 18:30 – MOŽE LI JURE STANIĆ IZNIJETI EKIPU NA TRON !

Jure Stanić

Završena su četvrtfinala Omiša. Utakmice su prošle bez većih iznenađenja. Derbi legendarnih igrača je pripao Ivanu Šošiću Ricu. Zdravko Katušić Švabo nije uspio napraviti čudo. Dine Botica, Vele i Rico su naprosto bili previše za asa sa Badnja. Niti jedan od dva seta nije bio dovoljno igriv i 2:0 slavlje ekipe Rico je realan omjer snaga ovoga momenta.

Petar, Luka i Pajo je kombinacija koja je slavila u velikom derbiju. Juka, Žuka i Mate su imali bolji otvor trećeg seta, usput su propustili jednu izglednu šansu i rano vodstvo. Upravo ova ekipa će biti ona koju će se morati pobjediti za titulu, jer naprosto ima naviše kvalitete.

Marin Ribičić, Ivo Eterović i braća Jerončić su imali relativno lagan zadatak i jednako lagano su pobijedili u sklopu svog četvrtfinala. U posljednjem četvrtfinalu, Stipe Pivčević, Nino Mrša i Jure Stanić su slavili poprilično lagano u meču za koji se očekivalo da bi mogao ići do 15:15 u trećem setu. Ipak, treninzi Nina Mrše, forma Stipe Pivčevića i iskustvo Jure Stanića su bili previše tog dana za protivnika.

Upravo je Jure Stanić igrač koji će biti pod posebnim povećalom. Jure u ekipi sa Pivčevićem i Mršom igra korektora, šta je najzahtjevnija pozicija u trojci, i Jure to može izdržati. Noseći veći dio pritiska, sa osvojenih 20-ak titula u karijeri dosada, Jure će na taj način olakšati i svojim suigračima od kojih nitko u ovako važnoj završnici neće očekivati previše (Nino i Stipe nemaju u zbroju niti približno titula koliko ih ima Jure).

Šanse ekipa po izdvojenom mišljenju:

50 % Petar/Luka/Pajo

20 % Dine/Rico/Vele/Srđo

15 % Jure/Mrša/Stipe

15 % Marin/Ivo/braća Jerončić

Osim “Jure u transu” koji je spreman u najtežim trenutcima odigrati sve postoje još neke kombinacije po kojima jasni favoriti za titulu mogu izgubiti nadmetanje. To su dominacija Marina Ribičića na prvaru i ekstra kvalitetna izvedba ekipe Rico, za što su momci nedvojbeno sposobni. Završnica je stoga dovoljno otvorena pa će publika i analitičari imati što vidjeti. Jedva čekamo četvrtak 18:30.

Stipe Pivčević i Nino Mrša

Comments are closed.