„Tresla se brda, rodio se miš“! FAVORITI LAGANO U FINALU TROJKE OMIŠA

Polufinala u četvrtak u 18:30 – MOŽE LI JURE STANIĆ IZNIJETI EKIPU NA TRON !
12 kolovoza, 2020
KADETSKO PH: Žarko Jerčinović osvojio naslove prvaka Hrvatske u svih 6 disiciplina!
15 kolovoza, 2020

„Tresla se brda, rodio se miš“! FAVORITI LAGANO U FINALU TROJKE OMIŠA

Ono što je jako vjerovatno jest da Juru Stanića niti malo ne „dira“ to što su on, Nino Mrša i Stipe Pivčević zapeli na favoriziranom protivniku u sklopu polufinala Omiša. Jure zato jest ozbiljan igrač jer će u bilo kojem idućem meču biti opasan za bilo kojeg protivnika. Osobina je to koja krasi vrlo malo mladih igrača. Pajo Brkić, Luka Žure i Petar Bilokapić su naprosto ponudili previše kvalitete za laganu 2:0 pobjedu. Obzirom da su neki Jurini suigrači priželjkivali upravo ovakav ždrijeb možemo reći da se ona stara poslovica: „Tresla se brda, rodio se miš“, pokazala točnom.

Ništa drugačije nije bilo u drugom polufinalu u kojem Marin Ribičić, Ivo Eterović i  braća Jerončić nisu imali previše šanse protiv Ivana Šošića Rica, Dinka Botice i Vele Maretića, koji su slavili također sa 2:0. Srđan Božinović nije trebao uskakati obzirom na dominaciju njegovih suigrača.

U svakom slučaju veliki dobitak za nadmetanje je pojava nekoliko mladih igrača u polufinalu, koji tu draž nisu osjetili, a to su: Nino Mrša, Jure Stanić, Stipe Pivčević i Ivo Eterović. Najava finala nas čaka sutra, a sama utakmica bi se trebala odigrati u nedjelju.

Comments are closed.