Popravni ispit: KESIĆ I MARETIĆ PONOVNO U FINALU

Tihomir Tiho Šušnjara: ANALIZA POLUFINALISTA KARAKAŠICE UKRATKO
25 svibnja, 2016
Izniman uspjeh i priznanje: „SLOBODNA DALMACIJA“ O BALOTAMA
26 svibnja, 2016

Popravni ispit: KESIĆ I MARETIĆ PONOVNO U FINALU

Slave 2

Slavko Maretić

U Karakašici kada je balotaški turnir u pitanju velikog čekanja nema, sve se zna, organizacija je dobra, točna i konkretna. Tihomir Tiho Šušnjara itekako zna što i zašto radi. Turnir je primjer svim ostalima na koji način se isti vodi. Do kraja nas dijeli ravno dvije utakmice. Drugo polufinale i finale koje će sigurno biti za vikend.

U prvom polufinalu Ivan Šušak i dado Gruica imali su Matu Kesića i Slavka Maretića na konopcima. Imali su set i 7:3 u drugom. Ipak, iskusnjaci sa bezbroj utakmica u rukama sve su to okrenili u svoju korist i plasirali se u finale. Momci su tako sebi omogućili svojevrsni popravni ispit s obzirom da su na zadnjem turniru za malo ostali kratki.

U prvom setu Maretić i Kesić imali su 7:2 prednost, da bi ostali na 7 punata. U drugom setu su Šušak i Gruica imali spomenutih 7:3 i ostali na 7 punta. Treći set je ponudio ponešto neizvjesnosti i konačnih 16:10. Momci sada čekaju boljeg iz drugog polufinalnog dvoboja Botica/Šimić – Bilokapić/Gulić, koji je na rasporedu u petak.

Comments are closed.