Izniman uspjeh i priznanje: „SLOBODNA DALMACIJA“ O BALOTAMA

Popravni ispit: KESIĆ I MARETIĆ PONOVNO U FINALU
26 svibnja, 2016
Vratili se iz 4:14 ponora: TONI, ZVONE I ĐELA ZA PREOKRET
27 svibnja, 2016

Izniman uspjeh i priznanje: „SLOBODNA DALMACIJA“ O BALOTAMA

Ivan K.2

Nakon što je portal „dalmacijabalote“ ozbiljno krenuo sa radom, kako bi balotanje u regiji kao iznimno cijenjena aktivnost kojom se bavi jako širok krug dalmatinaca, naišlo na još veću popularnost i publicitet, očit je napredak i svrsihodnost portala po još nekim mjerljivim parametrima.

Između ostalog izdvojimo da nepobitnu činjenicu da su neki portali već preuzimali balotaške vijesti u kojima su glavni akteri bili Vlade Sabljić i legenda dalmatinskog balotanja Ante Tonći Čizmić, da bi kao posebno priznanje stigla objava putem iznimno popularnog i praćenog medija, i to ni manje ni više nego „Slobodne Dalmacije“. Tamo se u glavnoj ulozi našao omiški nogometaš Ivan Knezović i skupina balotaša koji su mu na jedan način odali priznanje, obilježivši kraj prekrasne karijere otvaranjem turnira u Omišu. S obzirom da javnost regije jako dobro zna o koliko se kvalitetnom mediju radi, nama je to iznimno priznanje i dodatan podstreh za daljnji rad.

Također, zahvaljujemo se svim vjernim čitateljima, dobrim ljudima i prijateljima ove igre, u nadi da će ona vidjeti jedno još bolje i ljepše sutra.

Comments are closed.