Porazi favorira: GORAN, LEO VETMA, LUKA BOBAN, STIPE TERZIĆ I “VELIKI” ŠVABO

Poznat i drugi finalist u „104“ i legende: ŠVABO, TERZIĆ, GRUICA I MIHANOVIĆ
19 veljače, 2017
„Kralj željeza“ donio prevagu: BRANKO ĆUBELA, ZVONE FILIPOVIĆ, “BOGO” I MEDIĆ
21 veljače, 2017

Porazi favorira: GORAN, LEO VETMA, LUKA BOBAN, STIPE TERZIĆ I “VELIKI” ŠVABO

Tomislav Bašić Đomba Goran Kadijević

Tomislav Bašić Đomba i Goran Kadijević

U Jesenicama je nadmetanje u parovima stiglo blizu kraja. To otprilike znači da velikih favorita nema i da može pobjediti svatko svakoga. Bilo tko od preostalih igrača već je dobio nekoliko utakmica, što znači da se radi o igračima koji su sposobni pobjeđivati u serijama.

Goran Kadijević iz Omiša je u sklopu pojedinačnog nadmetanja pobijedio jednog od najkvalitetnijih igrača iz Dubrave Tomislava Bašića Đombu.

Leo Vetma i Luka Boban su slavili u neizvijesnoj utakmici protiv najboljih balotaša među „mesarima“, „Brace“ i Radića, dok se za iznenađenje sezone pobrinuo Zdravko Katušić Švabo u paru sa Stipom Terzićem. Naime, Terzić i Švabo su imali 14:6 u trećem setu protiv Hrvoja Milavića i Tonća Jerića. Veliki favoriti su stigli sve do 14:15, a onda je Švabo podsjetio na svoje zlatne dane, kada je briljantnom Milaviću poreštavao balote za veliku pobjedu ova dva „gradska rivala“.

U Stobreču su u velikom derbiju osmine finala Ivan Ćurković Ćura i Vlade Sabljić, rezultatom 2:1, savladali Ivana Šošića Rica i Klementa Ugrina u pravoj drami punoj preokreta za plasman među osam ekipa, na nadmetanju koje se približava svom kraju.

john-jozo-bliznac-zdravko-katusic-svabo

Igrač za klučne trenutke: Švabo

Comments are closed.