POZNATI BALOTAŠ NAPISAO JOŠ JEDNU SERIJU

Završnica „Ožujsko kupa“ u Hercegovini: VUKOVIĆ, MRKONJIĆ I MARKOTIĆ PRVI
17 rujna, 2018
Značajne uštede: PRVI POVIJESNI I.O. HBS-a PUTEM „SKYPE“ VIDEOVEZE
21 rujna, 2018

POZNATI BALOTAŠ NAPISAO JOŠ JEDNU SERIJU

Vlado Bulić

Regija još uvijek pamti sezonu iz snova poznatog balotaša i boćara iz Tugara, Vlade Bulića, a on kao da ne prestaje nizati uspjehe u terenu i van njega. Jako bolna ozljeda leđa, koja je prijetila toliko ozbiljno da je čak i karijera došla u pitanje, jest bila korak u natrag, ali Bulić se uspio vratiti.

Podsjetnik na ono što je bilo i uspjesi Vlade Bulića danas:

Vlado se, te uspješne 2016. godine, pojavio u startnoj postavi na prvaru u trojci zajedno sa nekim od najboljih igrača „Bakelita“ uopće u Dalmaciji. Tamo ne da nije razočarao, nego je nadmetanje u Žrnovnici u konkurenciji same „kreme“ balotanja po staro-dalmatinskim pravilima stigao osvojiti. „Da nije slučajno“ pokazao je na pojedincu u Tugarama gdje je bio zaustavljen tek u finalu.

Nakon spomenute ozljede Bulić se vratio „Volo“ boćanju ili boćanju željeznim balotama, gdje je u sklopu BK „Flora“ osvojio županijsku ligu.

Osim uspjeha na boćarskom terenu i terenu bakelitnih balota Bulića poprilično ide i na poslovnom planu. Ono što je dijelu balotaške publike svakako novina jest da je Vlado Bulić u hrpi boćarskih i balotaških obaveza stigao napisati i seriju „Na granici“. Serija ruši sve rekorde gledanosti pa je prvu epizodu vidjelo više od 700 000 ljudi. Kada je ovaj svestrani kreativac u pitanju, nijedan uspjeh nije iznenađenje.

Comments are closed.