Prešao 2500 km: „JOHN“ IZ ŠVEDSKE USPIO STIĆI U OMIŠ ZA OPĆI SPEKTAKL

Kraljevi sa juga: Zoran Dropuljić (Schwabo), Mario Ančić, Teo Dropulić i Joze Rakušić
6 rujna, 2016
Upoznajmo Luku Bobana: IGRAČ KOJI JE IZVEO NEMOGUĆE, ILI MOGUĆE?!
7 rujna, 2016

Prešao 2500 km: „JOHN“ IZ ŠVEDSKE USPIO STIĆI U OMIŠ ZA OPĆI SPEKTAKL

Jozo Bliznac Johnny

John i Kapetan

Da je Omiš nešto posebno u srcima balotaša smo već znali. Da od Metkovića, preko dalmatinskih otoka, pa do Šibenika igrači dolaze kako bi „balotaški Wimbledon“ osvojili isto smo znali. Ipak, dio javnosti nije upoznat sa „Johnom“, kao najomiljenijim, najzabavnijim i daleko najobožavanijim sudionikom turnira u Omišu, koji na svako kolo (kada prođe, a to nije rijetka pojava) iz Švedske putuje po 2500 kilometara.

Jozo Terzić Skikalo kao idealan protivnik:

John se u paru sa još jednim domaćim ljubimcem, „Kapetanom“ suprostavio Jozi Terziću Skikalu i Tomislavu Bašiću Đombi, inače jako ozbiljnim i etabliranim igračima na balotaškom „touru“. Možemo samo zamisliti kako je bilo Đombi u igralištu sa tri „showmena“, od kojih primat najboljeg i dalje drži John. Publika se polako okupljala nakon nekoliko odigravanja, a omiško zdanje je nakon pola sata bilo puno “ko šipak”. Kako i ne bi.

Izišli u dresovima švedske hokejaške reprezentacije:

Momci su u arenu ušli u dresovima švedske hokejaške reprezentacije, a publika će i u četvrtak (vrlo vjerovatno) moću uživati u bravurama „šveđana“, s obzirom da je utakmica morala biti prekinuta radi kiše i to pri rezultatu 1:0 za Johna i 5:13 za Skikala i Đombu u drugom setu. Čeka nas zaista spektakl za pamćenje. John je primoran produžiti boravak u Hrvatskoj. Međutim, stat će Švedska samo da on prođe dalje.

Sportska obitelj i sin kao reprezentativac švedske:

Za one koji želi znati više, Johnov sin Kristian, je švedski rukometni reprezentativac. Inače gorostasni rukometaš, koji osim za reprezentaciju, trenutno igra i rukometnu bundesligu, a zapaženu ulogu imao je i u ligi prvaka. U skladu sa svim navedenim, balotaške pobjede Joze Bliznaca Johnya nikoga nebi trebale čuditi.

Jozo Bliznac Johnny 2

John u pokretu, Anić i Bili u čudu

 

Kapetan

Kapetan “zove” Johna

Jozo Bliznac Johnny 3

Superstar John izbliza

Comments are closed.