Upoznajmo Luku Bobana: IGRAČ KOJI JE IZVEO NEMOGUĆE, ILI MOGUĆE?!

Prešao 2500 km: „JOHN“ IZ ŠVEDSKE USPIO STIĆI U OMIŠ ZA OPĆI SPEKTAKL
7 rujna, 2016
Igrač u strašnoj formi i Kristina: PETAR CRLJEN U VELIKOJ SERIJI POBJEDA
7 rujna, 2016

Upoznajmo Luku Bobana: IGRAČ KOJI JE IZVEO NEMOGUĆE, ILI MOGUĆE?!

Luka Boban

Uredništvo portala se jako trudi objaviti sve vijesti koje nam pošalju balotaški obožavatelji, publika i igrači. Tako će biti i danas, a postoje igrači koji pažnju tih istih privlače malo više od drugih. To nije slučajno. Radi se o zvijezdama balota zbog kojih kad izgube zvone mobiteli, rade whatsappovi, messengeri, mailovi i sms poruke. Njihova imena ili imena onih čiji se porazi najdalje i najčešće čuju su: Patar Bilokapić, Ivan Šošić Rico, Mate Kesić, Siniša Stipić, Hrvoje Milavić, Gojko Melvan, Luka Žure i Lukša Bratim. Dio navedenih nipošto nije nepobjediv, a skoro svaki drugi dan netko od navedenih izgubi utakmicu. Ono što oni imaju je kvaliteta zbog koje češće osvajaju turnire od drugih igrača. Ipak, učinak nekih od njih daleko je ispod 10 posto osvojenih od ukupnog broja odigranih turnira.

Luka Boban kao prvar za velike stvari:

Već smo pisali o velikoj pobjedi Luke Bobana i Lea Vetme protiv dvije velike zvijezde balota. O Leu Vetmi smo već pisali, a javnost ga je već upoznala. Ovom prigodom ćemo upoznati njegovog suigrača Luku Bobana.

Radi se o vrlo dobrom valjaču u paru i trojci, kojeg publika naviše ima priliku gledati na „Grebenu“ (Klis). Tamo je već osvajao turnire, a sa već etabliranim igračima se Grebena, polako pokušava napraviti rezultat van matičnog igrališta.

Boban je pravi sportaš u duši. Igrao je nogomet dugi niz godina (Solin, Hajduk), a nakon završetka nogometne karijere odškrinuo je vrata one balotaške i to sa stilom. Oni koji ga bolje poznaju spremni su reći da se ne zna dali je bolji balotaš ili nogometaš, što jasno govori o kakvom se potencijalu radi. Njegovo najbolje vrijeme tek dolazi.

Luka Boban 2

Comments are closed.