Prijave za par Omiša pri kraju: MOMČAD POJAČAO I VELIKI JOHN IZ ŠVEDSKE

ŽUJA 2017: Kraljevi sa juga pobijedili sami sebe prije nego je nadmetanje počelo
20 kolovoza, 2017
“Mrkanu” Velić: JOŠKO MODRIĆ, ANTE DOMNJAK I DINE BOTICA NAJBOLJI
24 kolovoza, 2017

Prijave za par Omiša pri kraju: MOMČAD POJAČAO I VELIKI JOHN IZ ŠVEDSKE

john-bliznac

Već smo pisali kako je prijavu na iznimno cijenjeno međunarodno balotaško nadmetanje u Omišu moguće izvršiti na kontakt voditelja (091/543-9285), obzirom da su iste pri kraju. U međuvremenu nas je kao grom iz vedra neba zadesila vijest o tome kako u Omišu iznimno popularni švedski internacionalac i balotaš „John Sweden“ dovodi jednog od švedskih boćarskih reprezentativaca na nadmetanje kao pojačanje.

Žurno smo krenuli u potragu za potvrdom ove fantastične informacije. Ipak, do miljenika omiške publike i velikog superstara nadmetanja nismo mogli doći. Pretpan pozivima sa svih strana „Grande John“ nas je nakon dva dana šutnje kontaktirao, te potvrdio informaciju, uz napomenu da momčad od ove godine ima i nove dresove, nabavljene u Njemačkoj. Iz drugih, a boćarskih izvora doznajemo da pojačanje koje John dovodi u Švedskoj ima nadimak “Švedski Švabo”, upravo zbog tehničkih sličnosti sa originalnim “Švabom”, točnije Zdravkom Katušićem “Švabom”.

Njegov balotaški meč je jedan od posljednjih koji će se odigrati u prvom kolu, obzirom da je „popularni Jozo“ pretrpan obvezama oko boksačkog spektakla stoljeća (Conor – Floyd) i na otvaranje nadmetanja razumljivo kasni. Ono što je sigurno je da kada šveđani budu u igralištu mjesta oko istog neće biti ni blizu.

john-jozo-bliznac-zdravko-katusic-svabo

John i originalni “Švabo”

Comments are closed.