Prvi test uspješno prošli: LEGENDARNI RICO PONOVNO STVARA MEGE MOMČAD

Kriteriji 2017 i njihova „ovisnost“ o finalu Otoka: 13 ILI 14 KAO KLJUČAN BROJ IGRAČA
17 studenoga, 2016
Žurio na sastanak „višeg nivoa“ pa izgubio polufinale: ZORAN ANIĆ BOYS USPJEŠAN
18 studenoga, 2016

Prvi test uspješno prošli: LEGENDARNI RICO PONOVNO STVARA MEGE MOMČAD

ivan-sosic-rico-dario-tenzera-marko-plazonja-dinko-dine-botica-ante-tomasevic-murika

Osmjesi na licima novokomponiranog “Dream teama”

Ovogodišnji Omiš još nije ni završio kako treba, a pripreme za sljedeću sezonu su već počele. Nekim igračima ova, koja je pri kraju, je bila poprilično neuspješna. Među njima je i Ivan Šošić Rico. Još prije godinu dana Rico je osvojio tri turnira u sezoni u najsnažnijoj konkurenciji i bio jedan od najboljih igrača regije. Rico, istini za volju nakon tih uspjeha nije briljirao, ali uz navedeno možda je još važnija činjenica da mu je potpuno izostao kvalitetan menađment i sastavljanje konkurentne momčadi na početku sezone. Ovaj put Rico ništa ne prepušta slučaju.

U momčadi se već ustalio odlični pucač Dinko Dine Botica, a Rico je odlučio pojačati momčad fenomenalnim valječem Markom Plazonjom. Štoviše, dvojac (Plazonja – Rico) je viđen na tajnom sastanku prije nekoliko dana, a o trojka sa Dinom Boticom je očito bila glavna tema. Naizgled, formirana momčad?! Ne tako brzo!

Dvojac je isti taj dan dogovorio sastanak u Sinju sa Antom Tomaševićem. Sve bi to bilo uobičajeno da Ante Tomašević nije menađer jednog od „Top 10“ igrača Dalmacije i to Daria Tenžere Grena i čovjek za najzahtjevnije balotaške poslove”. Podsjetimo se da je Gren osvojio Han i još dva potpuno konkurentna turnira za plasman na ovogodišnji „Ranking“ najboljih balotaša regije. Također, Tomašević je Grenu već dogovorio parove u Brnazama u 2017.godini, sa još jednom balotaškom zvijezdom, a ukoliko mu menađer nastavi raditi ovako dobar posao, Tenžeru ćemo na „Rankingu“ gledati jako dugo.

Uspješno debitirali:

U sklopu lige u Žrnovnici momci su došli do prve pobjede, a izgledaju kao zaista fenomenalno posložena ekipa. Naime, Rico neće štediti minute kada je u pitanju Plazonja. Uz to, Plazonja je odavno dokazani korektor, te će ozbiljnu rolu imati i na toj poziciji. Poziciji koja je prirodna Tenžeri. Osim korektora Tenžera može odigrati pucača što je jasno pokazao, obzirom da su turniri koje je osvajao turniri parova. Onda kada Dine Botica ne bude u formi, iako se ove godine očekuje njegov ponovni bljesak, Tenžera je potpuno sposoban pokriti i tu poziciju.

Dakle, Dini Botici i Ricu se priključuju dva jako polivalentna, kompletna i kvalitetna igrača, a ova kombinacija će biti ravnopravna svakoj trojci na „touru“, u to ne sumnjajte. Sada je jasno, Ivan Šošić, legendarni Rico „očito“ nije rekao svoje zadnje. Onda kada su ga svi već otpisali on se na velika vrata vraća u sam balotaški vrh.

plazonja-ante-tomasevic-murika

Tomašević kao ključni čovjek sa Plazonjom

ivan-sosic-rico-dario-tenzera-marko-plazonja-dinko-dine-botica

Jedan od najkompletnijih sastava u balotama

Comments are closed.