Rade Klarić briljira: MLADEN ZEKIĆ ZEKO I JUKA RADMAN U VELIKOJ FORMI

Vlade Tomaš i novi kralj Visoke?! IVAN ŽULJEVIĆ JOŠ BOLJI, VLADI SABLJIĆU “ISKUPLJENJE”
24 siječnja, 2017
Vremeplov: BORO MUŠE, ČIKOLA, „SISE“, BAJA I JEDNE LEGENDARNE KOSTANJE
26 siječnja, 2017

Rade Klarić briljira: MLADEN ZEKIĆ ZEKO I JUKA RADMAN U VELIKOJ FORMI

Rade Klarić Niđo Čagalj

Niđo Čagalj i Rade Klarić

Kad su svi već pomislili da Jesenice miruju, eto nama rezultata od, najvećeg „showmena“ među balotašima, Romea Tomaša. Prvo što nam je Tomaš rekao nakon analize proteklog tjedna jest: „Juka Radman je opet moćan kao u najbolja vremena.“ Naime, Juka je u paru sa svojim Žukom, Igorom Žuljevićem, svladao zanimljivu dugoračku kombinaciju.

Zvijezda tjedna je, uz Vladu Sabljića i Juku, svakako Rade Klarić Keca. Snaga i točnost koju je pokazao u meču protiv Niđe Čaglja je u najmanju ruku respektabilna. Klarić je slavio rezultatom 2:0 protiv nimalo laganog protivnika. Balote koje Niđo pogodi uvijek su na granici pucanja, a Rade se jako pobrinuo da mlada nada ostane bez energije, i to serijama „cikanih“ balota. Na kraju Klarić je uspio dovesti nešto više cikanih balota u odnosu na Čagljeve pogotke, što je presudilo pobjednika.

Nakon svega, u igralište je ušao legendarni Mladen Zekić Zeko u „50:50“ utakmici protiv Duje Pešića Bakaje i slavio rezultatom 2:0. To je svojevrsna škola za mlade balotaše u regiji da Zekini „50:50“ mečevi ponekad i nisu „dvoznak“ utakmice. Razlog tome je Zekićeva iznimna moć prilagodbe na pojedina igrališta, makar ona bila gostujuća. Jesenice i Omiš spadaju na sam vrh te liste.

Mladen Zekić Zeko Duje Pešić Bakaja

Mladen Zekić Zeko i Duje Pešić Bakaja

Jure Juka Radman, Igor Žuljević, Čulić i Hrvoje

Jure Juka Radman Igor Žuljević Čulić Hrvoje

Comments are closed.