Vlade Tomaš i novi kralj Visoke?! IVAN ŽULJEVIĆ JOŠ BOLJI, VLADI SABLJIĆU “ISKUPLJENJE”

Tjedni pregled 16.-22.1.: IVAN ČURKOVIĆ ĆURA, ROKO MUŽINIĆ I MATE ĆIRKO BAJA
24 siječnja, 2017
Rade Klarić briljira: MLADEN ZEKIĆ ZEKO I JUKA RADMAN U VELIKOJ FORMI
24 siječnja, 2017

Vlade Tomaš i novi kralj Visoke?! IVAN ŽULJEVIĆ JOŠ BOLJI, VLADI SABLJIĆU “ISKUPLJENJE”

Vlade Tomaš Marin Marušić Baćo

Vlade Tomaš i Marin Marušić Baćo

U derbiju Jesenica publika se oprostila od pravog hita dosadašnjeg dijela turnira, Marina Marušića Baće, kojeg je pobijedio još jedan hit u liku i djelu Vlade Tomaša u iznimno neizvijesnoj utakmici. Tomaš je slavio rezultatom 14:12 u trećem setu. Njemu završnice turnira nisu strane ni blizu bez obzira na životnu dob. vitalni Tomaš igralište ima doslovno u malom prstu, a protiv njega se nitko nće naigrati.

Nakon njih je drugi Vlade, i to Sabljić u paru sa Matom Paveškovićem stigao do pobjede u meču parova, da bi odmah nakon te utakmice uletio u meč pojedinca protiv protivnika iz Dugog Rata. Upornom Mlikotiću nije uspjelo učiniti ono što je uspjelo mladom Jozipoviću samo dan prije, a goropadni Vlade Sabljić se za „Bast“ uspio iskupiti sa dvije pobjede u samo jednom danu. Po riječima gospodina Romea Tomaša, kao najcjenjenijeg Jeseničkog nepristranog analitičara, Sabljić je u „Top 8“ favorita za titulu u pojedincu.

Ivan Žuljević se diže na svim poljima:

Već smo pisali o uspjesima poletne komnbinacije Ivan Žuljević i Ante Plazonja, a sada se mlađi Žuljević još više etablira kao zaista pravi igrač. Najprije je u sklopu boćanja u brzincu stigao do 37 pogodaka, da bi u Jesenicama u paru sa popularnim Miljkom pobijedio favoriziranu braću Gruica iz Sitna Gornjeg rezultatom 2:1. Budućnost je nedvojbeno pred njim.

Damir Dado Gruica Neven Frfa Gruica Ivan Žuljević Miljak

Frfa, Dado, Žuljević mlađi i Miljak

Vlade Sabljić Mlikotić

Mlikotić i Sabljić

Comments are closed.