REPREZENTATIVCI IDU NA DUPLU KRUNU: BK Biston i BK Brela u finalu kupa BSŽSD !

POSTAVLJENA OGRADA: Igrališta “Tamo di je sve počelo” u Tugarama dobila konačan izgled !
29 rujna, 2021
Poznata imena za nastup na SP u Alassiu
30 rujna, 2021

REPREZENTATIVCI IDU NA DUPLU KRUNU: BK Biston i BK Brela u finalu kupa BSŽSD !

BK Biston nakon osvajanja 1.HBL

Na boćarskom kupu boćarskog saveza županije Splitsko – dalmatinske je sudjelovalo 27 od ukupno 28 boćarskih klubova. To je jedna od dvije velike i važne novine koje je realizirao novi predsjednik BSŽSD Miroslav Jukić. Druga je naravno, “Boćanje u škole”, o čemu smo već dosta pisali, a nadamo se da ćemo pisati i ubuduće, obzirom da se radi o jako važnom projektu dalmatinskog boćanja.

Zadržimo se na kupu. U polufinalu je BK Biston kao gost na Hvaru savladao Zlatnog Otoka rezultatom 5:11, dok su Brela bila bolja od BK Komiža sa tijesnih 8:7 u Brelima. Velik broj klubova je išao sa najboljim igračima u kup utakmice, pa možemo kazati kako se projekt pokazao kao pun pogodak.

Podsjetimo, u kupu se igra “Četvorka klasično”, a igrači Bistona Marin Ćubela i Pero Ćubela su potegli iz Zagreba kako bi svoj klub gurnuli u borbu za još jedan prestižan HBS-ov pehar. Biston je aktualni osvajač lige, tako da je dupla kruna nedvojbeno velik motiv za reprezentativce Bistona. Završnica kupa Hrvatske se igra u Putnikovićima na Pelješcu.

Comments are closed.