Reprezentativci ostaju u BK Naklice ! ČORIĆ I PIRIĆ DECIDIRANO UZ PROJEKT DVORANA OMIŠ !

Humanitarni turnir za obnovu obiteljske kuće “Ante Boban” – Prugovo !
31 ožujka, 2022
Srinjine i Otok u finalu: MLADI LUKA GORETA MVP DOSADAŠNJEG DIJELA TURNIRA !
31 ožujka, 2022

Reprezentativci ostaju u BK Naklice ! ČORIĆ I PIRIĆ DECIDIRANO UZ PROJEKT DVORANA OMIŠ !

Ivan Čorić i Duje Pirić

Završena je sjednica skupštine boćarskog kluba Naklice. Ishod iste su sa zanimanjem pratile mnoge zainteresirane strane. Jedna od njih je i Grad Omiš.

Naime, bez obzira na neke jako izdašne ponude, dva reprezentativca Hrvatske u boćanju, Ivan Čorić i Duje Pirić su javno kazali kako ostaju u klubu bez obzira na ponude koje imaju “na stolu” od strane drugih klubova. Razlog tome je naravno, zajedništvo u klubu, ali i zajednoštvo svih boćarskih klubova i Grada Omiša da se Volo boćarska dvorana izgradi na Naklicama (Vinine).

Poznato je da Naklice imaju i van njih dvojice nekoliko igrača koji imaju određenu tržišnu vrijednost, ali i dalje igraju na Naklicama bez ikakve naknade. Također, kada je struka u pitanju, Naklice imaju nekoliko trenera u klubu koji imaju iskustvo vođenja boćarskih reprezentacija Hrvatske, koji također u klubu djeluju kao volonteri, a sve sa istim ciljem. Dvorana.

Čorić i Pirić se svojim ustupcima, kako klubu, Grada Omišu, Poljicima savršeno uklapaju u ovu priču. Priču koja ima juniore i kadete, priču u kojoj boćarski klubovi usko surađuju sa obližnjim školama, priču u kojoj juniorska ekipa SDŽ počiva na djeci iz Omiša, Tugara i Naklica, priču u kojoj osnovna škola Srinjine igra finale županijskog školskog prvenstva u boćanju za djevojčice i dječake, jer su članovi BK Naklice i BK Tugare dio te ekipe.

Djece je sve više, juniori imaju rezultat, seniori “napadaju” Superligu. Sve snage su usmjerene ka istom cilju. Na potezu su oni koji bi trebali osigurati uvjete za optimalan rad svima navedenima.

Comments are closed.