Rezultati 27.9. 1.dio: ANTE DOMNJAK I MARIO GAŠPAR U FINALU

Rezultati 27.09. 2.dio: BAĆO, SKIKALO, ĐOMBA, ŠVABO, ŠPIRO I STRIJA USPJEŠNI
28 rujna, 2016
Rezultati 27.9. 2.dio: BRAĆA PERIĆ KAO PODSJETNIK NA BOGATU POVIJEST BALOTA
29 rujna, 2016

Rezultati 27.9. 1.dio: ANTE DOMNJAK I MARIO GAŠPAR U FINALU

Joško Modrić Jokac Ante Domljak

Domnjak i Jokac iz “zajedničkih” dana

U prvom dijelu sinošnjih rezultata osvrnut ćemo se na vatrenog pucača iz Potravlja Antu Domnjaka, koji se u Brnazama (ne na mastersu) u paru sa Mariom Gašparom plasirao u finale protiv popularnog domaćeg asa Markulina. Drugo polufinale tek se treba odigrati, a sa istog ćemo pravovremeno izvijestiti. Odlični Rino Vučković i Stipe Ruščić u istom će imati pune ruke posla sa Matom Kesićem.

Istovremeno, sinjska ekipa u velikom naletu kojoj je i ždrijeb Hana jako naklonjen ni u Glavicama ne posustaje. Joško Modrić Jokac i Dario Tendžera svoje su protivnike sa 2:0 ekspresno lišili daljnjih obveza na turniru, te tako najavili kandidaturu za titulu na obje lokacije.

Od ostalih sinjskih aseva izdvojimo pobjedu Ivana Bašića More i „Vuka“ na Kacunaru protiv ekipe koju predvodi Damir Pirić. Piriću je ovo prvi poraz nakon dugo vremena, a u polufinalu Dugog Rata ga očekuje veliki derbi u petak.

Osim njih na Kacunaru su Ivan Šošić Rico i Dine Botica izborili nastup u samoj završnici ovog odličnog turnira protiv Josipa Glavinovića i Gorana Bulića rezultatom 2:0. Na 5:1 zaostatku u drugom setu, mlada nada, Stanić osjetila je određeni umor, što je prekaljeni veteran Rico na vrijeme prepoznao i odmah izvršio izmjenu. Stanića još čeka i polufinale Dugog Rata protiv Tomislava Bašića Đombe i Joze Terzića.

Drugi dio rezultata očekujte uskoro.

Mora i Vuk

Mora i Vuk

Comments are closed.