Ricu velika pobjeda: DINE BOTICA I JURE STANIĆ PODRŽALI LEGENDU

Danas “Rico-Radman” na Mastersu: JOŠKU PALINIĆU PALI DRAMA NA KACUNARU
25 rujna, 2016
Srinjine „starim“ prvacima: BOŽO VLADUŠIĆ I DALJE VLADAR U SVOM DVORIŠTU
26 rujna, 2016

Ricu velika pobjeda: DINE BOTICA I JURE STANIĆ PODRŽALI LEGENDU

mate-kesic-ivan-sosic-rico-3

Nije ga štedio: Rico veliki rival Mate Kesić

Na mastersu u Brnazama sinoć je odigran jedan od velikih derbija, kojih na ovom turniru nikako ne manjka, a do kraja turnira očekuje se još mnogo uzbuđenja.

U sinošnjoj utakmici i bitci za polufinale Ivan Šošić Rico, Dine Botica i Jure Stanić slavili su rezultatom 2:1 protiv Mate Kesića, Jure Juke Radmana i Igora Žuljevića. Utakmica je uvijek, u svako doba i na svakom terenu 50:50, a prepuno balotaško zdanje uživalo je u bravurama ovih balotaških genijalaca od ranog popodneva.

Nakon dva seta rezultat je bio izjednačen. U prvom su Rico i momci kapitalizirali prednost od 14:7 za 16:13. U drugom su se Juka i njegovi momci rano odvojili za uvjerljivih 6:16. U odlučujućem trećem setu su Kesić, Žuljević i Radman imali velikih i gotovo nedostižnih 11:2. Ipak, u sportu je gotovo onda kada je zaista gotovo, a Dine i Stanić su smogli snage podržati legendu i velikog zaljubljenika balota “u svom zalazu”. Naime, pri 11:3 Ricu je stigao do pet punata i povratak u utakmicu. Tada mlada nada u svom stilu i odličnim odigravanjem u ključnim trenutcima, kao korektor potvrđuje ionako jako dobru igru Šošića i Botice. Stanić sa četiri balote potvrđuje dva puta po dva punta za 12:11. Posljednje odigravanje rezultiralo je sa četiri punta i pobjedom.

Da li je spomenuti zalaz Ricova relanost ili on planira još koju godinu igrati na najvišem nivou ostaje nam za vidjeti. Sve opcije su otvorene, a mogućnost da nas osebujni Ivan Šošić još koji put ugodno iznenadi odličnom izvedbom u terenu, kao što je to bilo sinoć, ostavimo otvorenom.

Dine Botica

Dinko Dine Botica

Comments are closed.