Srinjine „starim“ prvacima: BOŽO VLADUŠIĆ I DALJE VLADAR U SVOM DVORIŠTU

Ricu velika pobjeda: DINE BOTICA I JURE STANIĆ PODRŽALI LEGENDU
26 rujna, 2016
Fenomen odličnog pucača Petra Bilokapića: JURE ŠKOKIĆ I MOGUĆI SPEKTAKL U SITNOM
26 rujna, 2016

Srinjine „starim“ prvacima: BOŽO VLADUŠIĆ I DALJE VLADAR U SVOM DVORIŠTU

bozo-mate-sina

Poljička mladost nakon finala

Nakon što su u polufinalu „preživjeli“ legendarne Boru Mušu i jedinog „doktora“ balota Antu Tonća Čizmića, Božo Vladušić, Siniša Stipić i Mate Pavešković u finalu su imali znatno lakši posao. Iako, istini za volju, Nediljko Gavran i Roko Muše su bili u velikoj dvoznamenkastoj seriji pobjeda, s obzirom da su na istoj lokaciji osvojili i izlučni turnir Ožujsko kupa.

Stipić je tokom utakmice promašio svega nekoliko balota, dok je Vladušiću, jednako kao i protivnicima, Srinjine domaći teren. To je rezultiralo dominacijom ekipe koja je isti turnir osvojila i prošle godine. Tada su bili bez Mate Paveškovića, koji je u polufinalu i četvrtfinalu ovog turnira uspješno pokrio manjkavosti ekipe ulascima u drugom setu. Prvi set je bio donekle igriv, dok su favoriti do drugog stigli uvjerljivo. Mladi Gavran i jako točni pucač, Roko Žure, su tako nakon 10 uzastopnih pobjeda upisali i prvi poraz. Ipak, ni blizu nisu razočarali, a ukoliko nastave sa balotanjem na ovaj način, čeka ih još finala uz spomenuta ovogodišnja dva.

Drugi igrač u mistu Srinjine:

Uz to Božo Vladušić je još jednom potvrdio status drugog igrača u mistu ovog momenta, koje je balotama kroz povijest toliko mnogo dalo. Srinjine posjeduje debelo preko deset igrališta i oko 1000 balotaša, uključujući one koji turnirski ne balotaju. Osim dvaju Srinjina u 2015.godini, Vladušić je ove godine osvojio Bitelić i Srinjine, te je sa dva osvojena turnira u godini “prvi u mistu do Luke Žure”, koji ovu laskavu titulu drži gotovo dva desetljeća. Od 2013. i velike titule u Sinju na hipodromu u sklopu Ožujsko kupa, Božo godišnje osvaja između dva i tri turnira što je jako solidan rezultat.

Comments are closed.