Romeo Tomaš bez zadrške: DAJTE MI TOG MATU KESIĆA

Diljem Dalmacije: MATE PAVEŠKOVIĆ, DUJE PIRIĆ I JURE ŽIŽIĆ U FINALU JESENICA
8 lipnja, 2016
Diljem Dalmacije: TIGAR I TONĆI DRAGIČEVIĆ ODUŠEVILI KOPRIVNO
9 lipnja, 2016

Romeo Tomaš bez zadrške: DAJTE MI TOG MATU KESIĆA

Petar Muslim i Vjekoslav Bosančić

Vjeko i Pere

Jučer smo javnost izvijestili o tome kako su „Kišobranaši“ Romeo Tomaš i Zoran Anić postigli nemoguće i plasirali se u finale. Dvojac je dva puta izvlačio dvostruku utakmicu, odnosno isti dan dobivao dva dvoboja, a svaki put bi ih spašavala kiša. Jučer nam se u kasnim večernjim satima obratio gospodin Romeo Tomaš sa izjavom: „Dajte mi tog Matu Kesića“, jasno pokazavši što misli o ishodu finala.

Nismo sigurni koliko mu je to pametno, s obzirom da je Kesić najuspješniji igrač na tom terenu u povijesti i uz to poprilično je imun na prozivanja protivnika.

Ispunio mu želje:

Nije Kesiću dugo trebalo da udovolji Tomašovim željama. U paru sa Vjekoslavom Vjekom Bosančićem, kao još jednim povratnikom u ozbiljno turnirsko balotanje i Petrom Muslimom slavio je u drugom polufinalu. A onda je nakon toga stigao i na Korešnicu pripomoći Juri Radmanu i Igoru Žuljeviću u meču drugog kola. Mate je ušao na 0:4 u trećem setu i okrenio stvari. Radi se o legendi koja je očito u „stravičnoj“ formi.

Rico bolji u odličnom meču Stobreča:

U Stobreču su Ivan Šošić Rico i Dine Botica snage odmjerili sa Božom Vladušićem i Leom Vetmom. Odlična igra sva četiri aktera i poslastica za publiku. 15:15 u prvom setu, Rico i Dine priveli su u svoju korist. Vetma i Vladušić su pružali sve što su u tom trenutku mogli i imali. Ipak, nedovoljno za disponirane Rica i Dinu.

Uskoro ! :

U nastavku pogledajte objave sa turnira u Omišu, kojeg je jučer posjetio jedan od najosebujnijih balotaša uopće, kao i nastavak praćenja “sinjskog Ronalda”, koji je jučer slavio u izrazito teškom meču.

Romeo i Anić 2

Tomaš i Anić pod kišobranom

Comments are closed.