Diljem Dalmacije: MATE PAVEŠKOVIĆ, DUJE PIRIĆ I JURE ŽIŽIĆ U FINALU JESENICA

Diljem Dalmacije: ZEKO, JURE I BERE BOLJI U TEŠKOJ BORBI
7 lipnja, 2016
Romeo Tomaš bez zadrške: DAJTE MI TOG MATU KESIĆA
8 lipnja, 2016

Diljem Dalmacije: MATE PAVEŠKOVIĆ, DUJE PIRIĆ I JURE ŽIŽIĆ U FINALU JESENICA

Jure Žižić, Mate Pavešković, Duje Pirić i Dado Pirić

U pozadini Ivan Iko Palaversa ponovno zove Ivana Pengu

Dva balotaška superstara Mate Pavešković i Ivan Palaversa igraju veliku većinu turnira unutar iste ekipe. Ipak, trojke Jesenica Pavešković igra sa svojim Nakličanima. Ostatak ekipe Mosor i bez njega je stigao do polufinala. A onda ih je zadesila međusobna utakmica. Balotaška javnost je sa iznimnim zanimanjem čekala dvoboj.

Prva dva seta bila su izrazito neizvjesna, a rezultat nakon njih bio je 1:1. U trećem su Jure Žižić, Duje Pirić i Pavešković podigli igru na razinu više i stigli lagano do pobjede. Mate Pavešković je čak dobar dio meča proveo na prvaru i bio je po riječima upućenih najbolji pojedinac utakmice.

Lekcija na Kacunaru od strane legendi Tonća Jerića i Tonća Jurjevića:

Derbi dana odigrao se na Kacunaru. Povratnici u turnirsko balotanje i ljudi koji su nedvosmisleno obilježili jedan dobar period istog, odlični Tonći Jerić i Tonći Jurjević nadigrali su Slavka Maretića i Sinišu Stipića 2:0, potpuno zasluženo. Dva Tonća su bila bolja u svim segmentima igre i to na obje pozicije. Igrač koji je prošle godine osvojio najviše turnira u regiji, Siniša Stipić, pogotovo je izgledao loše. Sina i Slave su sve prilike koje su imali, iskoristili. Čak skoro okrenili stvari sa 16:10 i 12:1, na 13:12 u 2.setu. Ipak, prilika je bilo malo, s obzirom na jako loš srednji, odnosno prosječan učinak u igri.

Jurjevića i Jerića ždrijeb i dalje ne mazi, jer im je sljedeći protivnik drugi dio SMS ekipe, i to Marin Ribičić i Nediljko Neno Juričić. Meč je derbi, a publiku Kacunara u istom očekuje pravi spektakl.

 

Comments are closed.