Sa 82 godine još igra: BRAJO I ZET SLAVILI, TURJACI PRED FINIŠEM I „JELA“

Zoran Jokić i Kurt izbacili jedne od favorita: MRKONJIĆ I PENGA U SERIJI POBJEDA
10 veljače, 2017
Četvrtak i petak polufinale, finale „104“ u subotu: MARIN ILI TOMO BEKAN?!
14 veljače, 2017

Sa 82 godine još igra: BRAJO I ZET SLAVILI, TURJACI PRED FINIŠEM I „JELA“

Brajo Zet Marinko Boško

Nadmetanje u Turjacima došlo je do polufinalnih utalmica. Do kraja nadmetanja će se još događati mnogo toga zanimljivoga, a igrače predvodi Jozo Terzić Skikalo, kao veliki mamac za publiku. Nešto još za „reći“ imaju i domaćini, koji nemaju namjeru odustati od titule. Opširnije u danima pred nama.

U međuvremenu, u Jesenicama je svoj nastup završio najstariji aktivni igrač bakelita. 82-ogodišnji i u Jesenicama jako popularni Boško, u paru sa njegovim Marinkom, namučili su poznatu ekipu sa Visoke, „Brajo i Zet“ do 14:16 u trećem setu. Na kraju je pobjeda ipak pripala favoritu utakmice.

“Domaćinski valjač” ili nešto više od toga:

Popularni igrač iz Basta Neven Jelić Jela već je dobivao svakakve kompimente, pa i nadimke na račun svojih vanserijskih izvedbi. Ipak, jedan od nadimaka mu više ne pristaje, a taj je „domaćinski valjač“. Naime, Jelić gdje god stigne dominira balotaškim, a pogotovo boćarskim igralištem. Opširniju priču o Nevenu Jeliću i ostalim „entuzijastima sa juga“ (na sreću za balotanje, takvih ima još) pripremamo za 4.mjesec.

Comments are closed.