Četvrtak i petak polufinale, finale „104“ u subotu: MARIN ILI TOMO BEKAN?!

Sa 82 godine još igra: BRAJO I ZET SLAVILI, TURJACI PRED FINIŠEM I „JELA“
12 veljače, 2017
Tri generacije Škrabića iz Gornjih Brela: VJEKO, TONI I VJEKO
16 veljače, 2017

Četvrtak i petak polufinale, finale „104“ u subotu: MARIN ILI TOMO BEKAN?!

Marin Ribičić

Marin i Ante

Osim u Jesenicama, nadmetanje u Turjacima, „104 dalmatinca“ bliži se završnici. Na jednom i drugom legendarni Marin Ribičić ima svoje šanse. U sklopu pojedinca u Jesenicama, slavio je protiv popularnog Ante iz Stanića, dok je u Turjacima stigao do polufinala.

Tamo će se zajedno sa kraljem Sućidra, Mertojaka i Žnjana Joškom Palinićem Palom, Franom Barabanom i Jozom Terzićem Skikalom sastati sa miljenicima domaće publike, ekipom koju predvodi Tomislav Bekan (Buljan). Utakmica se igra u petak u 19:00. Spomenimo da su Baraban i Terzić branitelji naslova.

Prije njih, u četvrtak u 18:00 u igralište će fenomenalni Zvonko Vuka, Ivan Šušak i Stipe Ruščić protiv Mate Balote Botice, Mate Kesića i Veljka Maretića u pravom klasiku.

Organizator poziva sve ljubitelje ove staro-dalmatinske igre da svojim prisustvom uveličaju utakmicu, te svojim favoritima pruže podršku u polufinalima, kao i na samo finale, koje će se održati u subotu u 19:00.

Derbi u Bastu pripao Paji Brkiću i njegovim momcima:

Marko Plazonja, Ivan Šošić Rico i Klement Ugrin u Bastu su se suprostavili Ivici Paji Brkiću, Luki Žuri i Lukši Bratimu. Prvi set mnogo je toga odlučio obzirom da je mogao pripasti i jednima i drugima. Ipak, više znanja i spretnosti imali su Brkić, Bratim i Žure za zasluženo slavlje.

Ivan Šošić Rico Luka Žure Lukša Bratim Marko Plazonja Klement Ugrin Ivica Pajo Brkić

Pajo, Žure, Bratim, Plazonja, Kleme i Rico

Comments are closed.