Senzacija na Kacunaru: MATE ĆIRKO BAJA I JOKO RAVLIĆ

BITKA „ZA DICMO“: Kristijan Ćapeta i Tonko Gabrilo bolji u tri seta
17 rujna, 2016
Roko Aljinović i Zovne Čotić: PET ISCRPLJUJUĆIH SATI ZA VELIKU POBJEDU
18 rujna, 2016

Senzacija na Kacunaru: MATE ĆIRKO BAJA I JOKO RAVLIĆ

mate-cirko-baja-joko-ravlic

Mate Ćirko Baja i Joko Ravlić

O Mati Ćirku Baji i Joki Ravliću već je bilo govora. Jednako tako je bilo govora o Marku Plazonji, njegovim uspjesima u jednoj specifičnoj sezoni, koja ima mnogo sličnosti sa sezonom momaka sa južne balotaške hemisfere, a o svemu pročitajte ovdje.

Sinošnje ispadanje Plazonje u paru sa Antom Tonćem Vukanom od Baje i Joke na Kacunaru iznenadilo je mnoge, a ponovno predstavlja surovu stvarnost u balotama u srednjoj Dalmaciji u kojoj favorita nema.

Baja je igrač čije je najbolje davno iza njega, ali svako tri, četiri meča odbriljira tako da se njegove igre i oni najbolji nebi ni blizu posramili. Protivnik, tko god on bio, u velikoj mjeri direktno ovisi o Bajinom danu. On naprosto igra tako da mu tri balote „rade“ za pet balota.

Sinoć su Ćirko i Ravlić dobili prvi set. Vukan i Plazonja brzo vratili na 1:1. Ipak, malo čarolije Baje i Joke koštalo je skupo jedne od ozbiljnih kandidata za titulu u fazi „70 na 35 ekipa“. Utjeha momcima može biti to što dva glavna favorita za turnir nisu u njemu, gotovo od prvog dana turnira i prvog kola. Nestvarno, na očito genijalnom Kacunaru.

Comments are closed.