Senzacija u Bastu: Vjeko Majić, Vlado Šarić i Mlađo Vrdoljak „skinili“ kraljeve sa juga

Dujo Baković do fantastične pobjede: VELIKI IKO PALAVESA STIGAO I DO JESENICA
18 siječnja, 2017
Repasaž i u Bastu (2+1): BRILJANTNA MLADA NADA – LUKA JOZIPOVIĆ
24 siječnja, 2017

Senzacija u Bastu: Vjeko Majić, Vlado Šarić i Mlađo Vrdoljak „skinili“ kraljeve sa juga

vjeko-majic-mlado-vrdoljak

Vjeko Majić i Mlađo Vrdoljak

Prije nekoliko dana smo pisali o tome kako se uz dosadašnje kraljeve Basta na južnoj balotaškoj hemisferi pojavila još jedna ekipa za ozbiljne domete. Popularni Tigar, Želja, Crnčević i Dragičević po još jedan put su dobili potvrdu da su baš oni ti igrači koji su u konkurenciji i za ovogodišnji Bast. Ovaj put ne svojom izvedbom nego kiksom najvećih rivala.

Naime, dosadašnji kraljevi Basta i zaista fenomenalni balotaši Ante Vuković, Miro Mihaljević i Veso Tolj su nakon nezapamćeno uspješne prošle sezone konačno doživjeli poraz pod Biokovom. Za to su se pobrinili Vjeko Majić, Mlađo Vrdoljak i Vlado Šarić, koji su uspjeli izvući zaostatak od jednog seta pred prepunim tribinama. Makarani su dobili drugi set, da bi u trećem zaostajali ogromnih 5:13 i sve to skupa uspjeli preokrenuti u svoju pobjedu, na iznenađenje kompletnog auditorija i pravog šoka za kompletan balotaški milje i cijelu regiju.

Da makarani nisu „od jučer“ pokazali su zanimljivi turniri na Zelenci na kojima su sva tri aktera sudjelovala na završnicama nadmetanja i bili potpuno ravnopravni svim ekipama u natjecanju. U skladu s tim ni za titulu u Bastu nisu bez šansi.

Uz ovaj sezacionalan rezultat spomenimo i pobjedu Veljka, Matana i Jurice u utakmici koja se igrala na terenu do spomenutog derbija. Matan i njegovi momci su pobijedili jako renomiranu ekipu sa Kacunara za plasman u sljedeći krug.

Istovremeno u Jesenicama isto Makarani Jure Ursić i Filip Jerčić bili bolji od domaće ekipe u sastavu Marko Putnik i Nedo Sekelez Vuk.

Filip Jerčić Jure Ursić, Putnik Vuk

Filip Jerčić, Jure Ursić, Putnik i Vuk

Comments are closed.