Šimiću i Duli Kacunar: ANTE TOMAŠEVIĆ PREUZIMA PRIMAT U BALOTAMA

Hrvatska (U-20) druga ! IVO TOPIĆ U STRUČNOM STOŽERU REPREZENTACIJE !
21 listopada, 2019
Danas počinje boćarski turnir u Sinju: MAROEVIĆ I DUJMOVIĆ PRVI U JELSI !
23 listopada, 2019

Šimiću i Duli Kacunar: ANTE TOMAŠEVIĆ PREUZIMA PRIMAT U BALOTAMA

Kakva se samo medijska nepravda dogodila nakon finala Kacunara. Šutnja, gotovo sabotaža uspjeha Dušana Mihoča Dule i Mladena Šimića. Ova kombinacija koju će mnogi proglasiti bivšom ili „u godinama“ je razuvjerila sve one koji su mislili drugačije i osvojila ugledni Kacunar. Polufinalna pobjeda 2:1 i slavlje 2:0 u finalu značio je i pad mnogih velikana balota od Šimićevog naleta. Mlađo i Dule su dokazali da ako je igrač kvalitetan, ni godine nisu važne.

Ante Tomašević sastavio sinjski „dream team“:

Kakav samo vikend očekuje Daria Tenžeru Grena i Dinka Boticu. Sve to nebi bilo moguće bez Ante Tomaševića koji je oformio sinjsku ekipu snova. Njima je pridodao Marinka Gulića kao prvara, a momci će u Hrvacama u subotu igrati finale.

Drugo finale igraju u paru (Botica i Tenžera) u nedjelju u Vinovu, a Dine će u Glavicama igrati finale u petak kao zagrijavanje za udarni vikend. BK „Otok“ bi tako u Vir (točnije, Zadar) mogao na izlet bez svog Dine, iako i sa njim će otočani na drugim mjestima doći do svojih boćarskih bodova, a za to vrijeme se Ante Tomašević prometnuo u jednog od najboljih sastavljača ekipa u Dalmaciji, jer sa Grenom i Dinom će se malo tko naigrati.

Comments are closed.