Sinjani dominantni na Gripama: UPOZNAJMO CURE – MARTINA, SANDRA I ANTONIJA

Jozo Biočić i Botica na tronu: BAŠIĆU, BARABANU I TERZIĆU PREOKRET DANA
18 prosinca, 2016
Luka Žure peti u Nici: LEO BRNIĆ PRVAK EUROPE U BRZINSKOM IZBIJANJU
19 prosinca, 2016

Sinjani dominantni na Gripama: UPOZNAJMO CURE – MARTINA, SANDRA I ANTONIJA

luka-josipovic-antonija-klinac-martina-josipovic-sandra-serdarevic

Antonija Klinac, Martina Josipović i Sandra Serdarević

Još jednom prenosimo izvještaj našeg super-pedantnog Zvone Rančića sa Gripa:

“U subotu su na boćalištu ŠC “Gripe” odigrane utakmice u 5. i 6. skupini Božićnog turnira iz kojih smo dobili još četiri ekipe za drugi krug. Posebno su se iskazali boćari BK “Otok” koji su zauzeli prva mjesta u obje grupe. Tako su dalje prošli: iz grupe 5. Norac, Katić i Čorić, Čorić, a iz grupe 6. Botica, Musulin i Bilokapić, Škrabić”.

Dodajmo da se pod prezimenom Norac krije, naravno, najobožavaniji boćar sinjskog kraja, Marinko Norac Kevo Pike. Svaki Pikeov nastup je priča za sebe, a publici je zagarantirana dobra balotaška zabava kada je ovaj as u igralištu.

Također, ekipa koja je trebala biti prava noćna mora svih ekipa u Bastu, na žalost navijača, se od turnira oprostila u prvom kolu. Bolja je bila mladost iz Baške Vode predvođena superperspektivnim mladim boćarem Lukom Josipovićem.

Cure su pružile pristojan otpor, a za sve balotaše koji turnirski balotaju pribavili smo i fotografiju, obzirom da cure ne gube stalno. Stoga, balote u ruke i jak trening momci. Imena i prezimena dama su: Antonija Klinac, Martina Josipović i Sandra Serdarević.

Pike 1

Marinko Norac Kevo Pike

Comments are closed.