„Sinjski Ronaldo“ danas u Omišu: SUPER MARIO NA BRANITELJE NASLOVA

Fenomenalni Juka Radman: JEDNIM UDARCEM U KLJUČNOM MOMENTU NAPRAVIO 6 PUNATA
16 lipnja, 2016
Veliko iznenađenje: ILIĆ I PERAICA ZA SENZACIJU TURNIRA
16 lipnja, 2016

„Sinjski Ronaldo“ danas u Omišu: SUPER MARIO NA BRANITELJE NASLOVA

Mario Milan thumb

Jedan od dva izrazita favorita Omiša (Hrvoje Milavić, Lukša Bratim i Denis Ramljak su odmarali Luku Žuru) sinoć se provukao, a drugoga danas čeka toliko ozbiljan i težak protivnik da ni ispadanje sa turnira nebi bilo strano. Mario Milan Odža, Tiho Šušnjara i Stipe Ruščić turnir imaju ozbiljnu šansu i osvojiti. Točnije, učiniti ono što su današnji protivnici Nediljko Juričić, Marin Ribičić i Siniša Stipić učinili prošle godine.

S obzirom da turnir završava 29.06. onu ekipu koja pobijedi čeka zgusnut raspored odigravanja kao i ostatak družine koja je još u turniru. Usput budi rečeno da nedjeljni program počinje u 11 sati ujutro i traje do kasnih večernjih sati.

Dvoboj „balotaškog Ronalda i Đokovića“:

Popularnost Maria Milana na društvenim mrežama priča je za sebe, a navijači iz Brnaza zasluženo su mu udijelili nadimak „sinjski Ronaldo“. Njegov današnji protivnik Siniša Stipić od grupe navijača, koja pomno prati njegovog suigrača Božu Vladušića, dobio je nadimak „Đoković“. Ni Milan ni Stipić time nisu previše oduševljeni. Ipak, to je sada njihova realnost. Najveći razlog tome je „image“ koji dvojac gaji po uzoru na balotaškog kralja kombinacija i boja, karizmatičnog, uvijek pristojnog i korektnog ponosa poljičkog kraja Ivana Šošića Rica. Važno je napomenuti da ni sa jednim ni sa drugim nadimkom nikakve veze nema superšaljivi Ivan Iko Palaversa. Zbog svega navedenog u 17 sati nas čeka pravi balotaški spektakl.

sina-i-mario-bliže-300x236

mario milan

Comments are closed.