Slivno među 4 u Potravlju: SENZACIJE DANA, MEDINA, JOKO RAVLIĆ I ZORAN ANIĆ

Danas domaći derbi na mastersu: NENI JURIČIĆU, PLAZONJI I VUKANU KLASIK
21 rujna, 2016
Potpuni potop favorita u regiji: KURT ZA FINALE, RODIĆI SENZACIONALNO
22 rujna, 2016

Slivno među 4 u Potravlju: SENZACIJE DANA, MEDINA, JOKO RAVLIĆ I ZORAN ANIĆ

joko-ravlic

Joko Ravlić u naletu

Joki Ravliću kao da nije bilo dovoljno to što je na Kacunaru napravio senzaciju turnira pa se u međuvremenu i u Potravlju stigao plasirati u polufinale u paru sa Zoranom Anićem „Boysom“. U nastavku utakmice od dana prije u drugom setu slavili su sa 16:14, te tako zadržali početnu prednost od 6:2 protiv domaćina.

Također, za senzaciju dana pobrinuo se popularni „Medina“ koji je na Hanu pobijedio Juru Radmana i Igora Žuljevića nakon što je prvi set izgubio gotovo za pola sata. Stvari su se bitno okrenule u nastavku meča, a po izvještaju sa terena svemu je kumovala iz blaga ozljeda Juke Radmana.

Od ostalih rezultata izdvojimo pobjede Tonća Jerića i Hrvoja Milavića protiv ekipe koju predvodi Mario Milan, u neizvijesnom meču na Kacunaru. Momke sada čeka još jedan derbi protiv ekipe koju predvodi Tihomir Bari Barać. Izdvajamo također i pobjedu ekipe koju predvode Dario Radošević i Dado Gruica protiv rođaka Penić. Sve je presudio furiozan otvor utakmice i velika serija u startu na koju sinjani nisu imali odgovor. Drugi set je bio neizvijestan. Ipak, otišao je u istu stranu za 2:0 pobjedu.

Romeo i Anić 2

Anić i poznati balotaški as Romeo Tomaš

Comments are closed.