Potpuni potop favorita u regiji: KURT ZA FINALE, RODIĆI SENZACIONALNO

Slivno među 4 u Potravlju: SENZACIJE DANA, MEDINA, JOKO RAVLIĆ I ZORAN ANIĆ
21 rujna, 2016
Analiza četvrtfinala mastersa: JOCA, ČANA I BOŽE BEKAN BOLJI OD FAVORITA
22 rujna, 2016

Potpuni potop favorita u regiji: KURT ZA FINALE, RODIĆI SENZACIONALNO

boris-kurtovic-ivan-delic-rico

Kurt i Rico

Kakav dan diljem Dalmacije. Zaista nevjerovatno, na papiru veliki favoriti nikako nisu imali svoj dan. Iznenađenja su se jučer redala jedno za drugim. Krenimo redom.

Ivan Rico Delić i Boris Kurtović Kurt su u neizvijesnoj utakmici sa 16:15 16:14 pobijedili Marijana Boticu u utakmici za finale, onda kada su svi mislili da ovima nema tko turnir uzeti. Rico i Kurt su gubili 14:6 u prvom setu, ali na kraju sve okrenuli u svoju korist. Fantastičan rezultat za momke kojima to neće biti prvo finale ove godine.

Druga senzacija desila se u Brnazama o kojoj više pročitajte ovdje, dok se u Omišu dogodilo možda i najveće iznenađenje dana. Otac i sin Jure Rodić i Mario Rodić izbacili su Antu Tonća Vukana i Marka Plazonju. Poraženi momci su prvi obavijestili uredništvo o rezultatu, što pokazuje o kakvim se fer sportašima radi. Plazonja igra sezonu života sa gotovo 15 finala unutar iste. Velika većina njegovih uspjeha je ispraćena, a Plazonja u porazu očito zna bit velik, što su odlike samo najboljih. I Rodići su ove godine stigli do svog osvojenog turnira, a pobjede protiv najboljih im nisu strane. Za titule će tu radnju trebati ponoviti nekoliko puta, a sa ovim momcima je sve moguće.

jure-rodic-mario-rodic-3

Jure Rodić i Mario Rodić

mario-rodic

Uvijek spreman – Mario Rodić Čombe

Comments are closed.