Smjernice o „Legendama“ balotanja (1.verzija) i „Povijest“ staro – dalmatinske igre

ZAŠTO SU BALOTE TOLIKO ZANIMLJIVE?! Dominantni Dario Tenžera i Ante Domnjak
1 rujna, 2018
MIRO BRADARIĆ MARINERO KAO VELIKI MENAĐER: Mate Kesić i Luka Žure na vrhu Velića
3 rujna, 2018

Smjernice o „Legendama“ balotanja (1.verzija) i „Povijest“ staro – dalmatinske igre

 Fotografije iz prošlog stoljeća: LEGENDARNI ZDRAVKO KATUŠIĆ ŠVABO

Prije devet mjeseci je svjetlo dana ugledala prva verzija „Povijesti balotanja“ za koju smo uputili zamolbu javnosti da nam putem rubrike „Kontakti“ da sugestije u slučaju eventualnih propusta. Tri takve smo dobili i to potpuno opravdane, jer izostaviti Darka Radinovića Dima, Ivana Kapitanovića i Jozu Kutlešu zaista spada u sferu ozbiljnih propusta. Isprike, a i zahvale su, naravno, upućene na prave adrese. Naprosto, pored toliko zaslužnih igrača, velika je vjerovatnost da će „na prvu“ netko ostati nespomenut.

Priča o doradi „Povijesti“ još traje do 31.12.2018. u vidu zaprimanja novih sugestija ako smo nešto propustili, a već smo si dali truda i odredili prvu verziju „Smjernica o Legendama balotanja“ u igri po pravilima sa špondama i gumom. Sugestije o „Legendama“ igre, sa mogućnošću izmjena zaprimamo do 31.12.2019 putem rubrike „Kontakti“, a početni prijedlog „Smjernica“ je vidljiv putem rubrike „Legende“ (POGLEDAJ OVDJE).

Konačni ciljevi su “Kuća slavnih balotaša” i mogućnost da svaki zaslužni balotaš, bilo doprinosom igri ili ostvarenim rezultatom posjeduje svoj „Sportski profil“ sa rezultatima kroz karijeru i postignućima van terena, kako ga generacije iza nikada nebi zaboravile.

nediljko-bratim-dundo

Comments are closed.