ZAŠTO SU BALOTE TOLIKO ZANIMLJIVE?! Dominantni Dario Tenžera i Ante Domnjak

VELIKI DERBI U FINALU TIJARICE: Toni Bašić, Mirko Delić i Jure Stanić najbolji
1 rujna, 2018
Smjernice o „Legendama“ balotanja (1.verzija) i „Povijest“ staro – dalmatinske igre
2 rujna, 2018

ZAŠTO SU BALOTE TOLIKO ZANIMLJIVE?! Dominantni Dario Tenžera i Ante Domnjak

Ante Tomašević Dario Tenžera Gren

Balotanje je sport koji vam se toliko u konačnici zavuče pod kožu da se bez njega ne može. On ima neke svoje draži, a jedna od tih je da je apsolutno nemoguće sa stopostotnom sigurnošću pogoditi ishod utakmice. To su u četvrtfinalu Kacunara sinoć pokazali Ante Domnjak, Dario Tenžera Gren i Ante Tomašević Silni. Oni su poprilično uvjerljivo savladali, par u velikom naletu u balotama, Matu Paveškovića i Ivana Palaversu i to 16:3 16:4. Gren je cikavao balote u serijama i to po 15 komada, a Domnjak ne da nije promašivao, nego je balote reštavao u svim ključnim trenutcima utakmice ostavivši velike zvijezde bez prave šanse za povratak u meč.

Najzanimljivije je što nema balotaškog analitičara u regiji koji je ovaj ishod mogao predvidjeti obzirom na nalet dvojca „Iko i Mate“. Sve zajedno je još jedan dokaz da nema balotaškog meča u kojem se zna konačan pobjednik i koja će ekipa ući u nezaustavljivu seriju pobjeda.

Dvostruko slavlje za najpopularnijeg sinjskog neženju:

Osim pobjede, momci su proslavili još jedan važan događaj i to 27. rođendan jednog od najutjecajnijih menađera u balotama Ante Tomaševića. Navodno je događaju prisustvovao i hrvatski reprezentativac i moguće budući najbolji boćar svijeta Marin Ćubela, koji je rođen na isti dan kao i genijalac iz Sinja. Informacija je još uvijek nepotvrđena. Super korektni, korpulentni i u balotama jako popularni dvometraš zaradio je titulu jednog od najpopularnijih sinjskih neženja i to potpuno zasluženo.

Ante Tomašević Murika

Comments are closed.