Sokol slavio u Metkoviću važnu pobjedu: PULA I VARGON NEUMOLJIVI !

Vargon i Pula dominantni: BISTON I PAZIN U NALETU ZA “FINAL 4”
24 siječnja, 2020
TRADICIJA BALOTANJA U DALMACIJI: Način biranja suigrača – “Na bulina”
29 siječnja, 2020

Sokol slavio u Metkoviću važnu pobjedu: PULA I VARGON NEUMOLJIVI !

Igrač odluke u Metkoviću Ante Grančić (BK Sokol Orbico)

Polovica 1.HBL ili 9 kola je za nama. Čeka nas još devet kola i završni turnir četriju najboljih ekipa iz regularnog dijela lige.

Već godinama ponajbolji klub Dalmacije BK „Sokol Orbico“, stigao je slaviti u Metkoviću 12:14 tijesnu pobjedu koja ga je ostavila u utrci za završni turnir sa Pazinom i Bistonom. Igrači Sokola su pobjedu ostvarili doslovno zadnjom boćom priredivši tako svojim navijačima dramu po uzoru na naše rukometaše.

U ostalim utakmicama Biston je kući izgubio od favorizirane Pule pa će tako dalmatinski derbi koji se igra iduće kolo (Biston – Sokol) dočekati na petoj poziciji na tablici. Derbi je to za koji se nadamo da će proći u poprilično korektnom ozračju, poput onog u Splitu u prvom kolu. A sama utakmica će biti svojevrstan ispit za dalmatinsko boćanje u globalu, nakon kojeg ćemo svi zajedno dobiti odgovor dali su naša dva najbolja kluba u vremenu pred nama spremna „zajedno“ krenuti u nadmetanje sa još jačim klubovima u Hrvatskoj.

U ostalim susretima 9.kola Istra Poreč je lagano slavila protiv Marinića, a Vargon protiv Pazina, dok je Zrinjevac slavio gostujuću pobjedu u Primoštenu.

Comments are closed.