SRĐAN BOŽINOVIĆ SRĐO I MILE KOŠTIĆ NEZAUSTAVLJIVI

Parovi polufinala: KESIĆ/MARETIĆ – ŠUŠAK/GRUICA I BILOKAPIĆ/ GULIĆ – ŠIMIĆ/BOTICA
24 svibnja, 2016
FOLK DOLIĆ KAO PRAVI SPORTAŠ: „Neka se zna i kad izgubim“
25 svibnja, 2016

SRĐAN BOŽINOVIĆ SRĐO I MILE KOŠTIĆ NEZAUSTAVLJIVI

Srđan Božiković i Mile Koštić

Srđan Božinović i Mile Koštić

„Kralj večera“ i ostalih igara kad je u pitanju brzo i efikasno „nešto pojist“, kako kažu dalmatinci, Srđan Srđo Božinović, opet je bio uspješan. Protiv ekipe iz Kaštela koja posjeduje bogat balotaški „rezime“ i jake preporuke koje sežu daleko u prošlost, kao i ljubav prema igri koja je na razini najboljih, Srđo je opet izvukao pobjedu u Stobreču.

U tri teške i iscrpljujuće partije on i njegov suigrač Mile Koštić izvukli se plasman u treće kolo. Koštić je opet zadovoljavajuće odradio svoj dio a Srđo je pucao kao u najboljim danima. Takvi dani su odavno iza njega, a glavni razlog su upravo njegovi „sponzori“ koji su ga i ustoličili za kralja. Srđo, inače, nije na brzoj hrani. Dapače, pravi je gurman. Kao takav naprosto ima koje kilo više, što nije nikakvo čudo.

U Omišu je ekipa predvođena vanserijskim pucačem Petrom Crljenom ostvarila plasman u drugo kolo. Petar Crljen, inače je rođeni pucač o kojem je također potrebno javnosti Dalmacije prezentirati široku i dugu priču. Na svoj dan protivničke balote je spreman pogađati i van igrališta, a kamoli u njemu. Polu sakrivene sa rotacijama, potpuno sakrivene na preskok, „reštane“ u mjestu su neizostavan dio njegovog arsenala. Publika Omiša će ga, na sreću, imati i dalje priliku gledati.

Petar Crljen

Petar Crljen

Comments are closed.