Parovi polufinala: KESIĆ/MARETIĆ – ŠUŠAK/GRUICA I BILOKAPIĆ/ GULIĆ – ŠIMIĆ/BOTICA

Diljem Dalmacije: DUJE PIRIĆ JOŠ JEDNOM POKAZAO RASKOŠ SVOG BOGATOG TALENTA
24 svibnja, 2016
SRĐAN BOŽINOVIĆ SRĐO I MILE KOŠTIĆ NEZAUSTAVLJIVI
25 svibnja, 2016

Parovi polufinala: KESIĆ/MARETIĆ – ŠUŠAK/GRUICA I BILOKAPIĆ/ GULIĆ – ŠIMIĆ/BOTICA

Mate Kesić (4)

Legendarni Mate Kesić

Danas su odigrana i posljednja dva četvrtfinalna dvoboja u Karakašici. Super uzbudljivi turnir na kojemu je sudjelovalo 500-tinjak igrača došao je u „srednje igralište“, što je dugo održavana tradicija u Karakašici. Naime, polufinalni mečevi i samo finale odigrava se na srednjem od tri igrališta što daje turniru posebnu draž.

Posljednja dva četvrtfinala:

U današnjim dvobojima snage su odmjerili Mate Kesić i Slavko Maretić protiv ekipe predvođene Folkom Dolićem. Gostujuća kombinacija je prvi set odigrala jako dobro i uvjerljivo pobijedila, dok je veliki zaostatak u drugom setu pretvorila u svoju pobjedu.

Domaći as Ivan Šušak i ponos Sitnog Gornjeg Dado Gruica relativno su lagano svladali dosada neprikosnovene Ivana Bašića Moru i popularnog „Vuka“, također 2:0 u setovima.

Poražene ekipe su u kombinaciji dosada tokom turnira izbacile deset respektabilnih ekipa. Dio tih, već poraženih, ekipa čini čitav niz pravih igrača. Sve to da bi u ždrijebu ostalo osam kvalitetnijih igrača na tom turniru. Sve navedeno je pokazatelj koliko su balote „okrutan“ sport na jedan način. Četvrtfinalisti će jako brzo pasti u zaborav javnosti, a balotaški svijet pamtit će finaliste, na koncu i ekipu slavodobitnika. Takva će biti samo jedna ekipa. I to ona najbolja.

Comments are closed.