SRINJINE 2022 – Započela “Takala”! DAMIR KULIŠIĆ “SISE” NAKON DUGO GODINA U TURNIRU !

Kale i Plaza ubrizgali novu energiju u balote: ORGANIZATORI NADMETANJA PREPUNI NOVIH IDEJA !
27 srpnja, 2022
Nakon pola prvenstva ! BORBA ZA PLAYOFF IZMEĐU TUGARA I BRODARICE !
3 kolovoza, 2022

SRINJINE 2022 – Započela “Takala”! DAMIR KULIŠIĆ “SISE” NAKON DUGO GODINA U TURNIRU !

Nakon odprilike 25 godina u Srinjinama se održava balotaško nadmetanje u igri po starodalmatinskim pravilima koje je u rangu sa turnirima zlatnog doba balotanja. Organizator se pobrinuo da zdanje dobije što je moguće bolji izgled, bačene su i prve balote. Dakle, započelo prvo kolo.

Igralište je dekorirano u boje Hajduka, pa možemo kazati da nema sumnje da će ovaj događaj od kojeg se u balotama mnogo očekuje, ta očekivanja i opravdati.

Nakon što se vratio taj štih prošlosti na Takalu su se vratili i neki igrači koji su harali tim vremenom. Naime Damir Kulišić “Sise” je viđen pored terena dok je ekipa u sastavu Ante Peraica, Mario Kulišić i Ante Božić izdominirala svog protivnika.

Na pitanje dali će Damir Kulišić baciti turnirske balote nakon dugo godina, kapetan ekipe Mario Kulišić nam je samouvjereno kazao: “Damir nije imao potrebe ulaziti. Čuvamo ga za najteže mečeve, za derbije.

Radi se o legendi balota u Dalmaciji i kad Damir Kulišić uđe u turnirsku utakmicu, to će samo po sebi biti iznimno praćen događaj.

Damir Kulišić

Comments are closed.