Kale i Plaza ubrizgali novu energiju u balote: ORGANIZATORI NADMETANJA PREPUNI NOVIH IDEJA !

Preokret na Barutani: LOVRE KALINIĆ 21:17 ANTONIO PLAZIBAT !
27 srpnja, 2022
SRINJINE 2022 – Započela “Takala”! DAMIR KULIŠIĆ “SISE” NAKON DUGO GODINA U TURNIRU !
29 srpnja, 2022

Kale i Plaza ubrizgali novu energiju u balote: ORGANIZATORI NADMETANJA PREPUNI NOVIH IDEJA !

Navijači poslije utakmice kod svog miljenika Lovre Kalinića

Dio dojmova se slegao, dio još nije nakon meča godine u balotama između dva naša proslavljena sportaša svjetskog glasa Lovre Kalinića i Antonia Plazibata.

Veliko zanimanje balotaša i publike je meč pobudio, a isti će nedvojbeno imati nesagledivo značajne posljedice za balote i boćanje. Sa svih strana dolaze pozitivne reakcije. Balote kao materija je dobila još malo svježine i novog goriva, kojeg istini za volju, posljednjih godina ne nedostaje. Mladih je u balotama mnogo.

Puno smo pisali o tome kako postoji velik broj balotaških entuzijasta negdje između 30 i 40 godina životne dobi koji imaju potrebnu energiju za nositi se sa nadmetanjima koja igračima nude “grand” uvjete. Naravno da su dobrim dijelom u toj priči, potpuno zasluženo, nagrađeni i sami organizatori i to je format kojem lokalne sredine moraju težiti. Mnogo je bolje da jedan lokalni boćar, bilo da se radi o ozbiljnom ili manje ozbiljnom igraču, podnese dio i tereta i bonusa, nego da se pravi turniri ne organiziraju.

Sukladno navedenom nas je nekoliko balotaša kontaktiralo sa željom da portal dalmacijabalote podrži neke njihove, nove ideje. Također, jedan poznati balotaš koji nas je zasada zamolio za anonimnost planira oživjeti jedan vrhunski projekt star oko 25 godina. Ako se to dogodi, onda možemo kazati kako su Kale i Plaza balotama dali jednu potpuno novu energiju.

Više o samom projektu uskoro.

Mladi navijači na Barutani

Comments are closed.