Stipi, Duji i Ninu Mrši srebro: MATI KESIĆU I LUKI ŽURI „GRAND SLAM“ NA KACUNARU

Milivoj Papić kralj Žrnovnice: NIKOLA MUŠE I NJEGOVI MOMCI PORAŽENI NAKON DVIJE GODINE
2 kolovoza, 2017
Darko Radilović najbolji balotaš sa „Dočina“: DUJI PIRIĆU TITULA PRVAKA
12 kolovoza, 2017

Stipi, Duji i Ninu Mrši srebro: MATI KESIĆU I LUKI ŽURI „GRAND SLAM“ NA KACUNARU

Mate kesić Luka Žure

Veliko i dugo iščekivano finale na Kacunaru privuklo je preko tristotinjak navijača, ako ne i više, a na ispunjenom zdanju nije bilo slobodnog mjesta. Kada su među publikom viđene sinjske zvijezde poput Petra Vučkovića, Ante Tomaševića i Folka Dolića, onda je sve jasno odakle se na finale dolazilo. S njima je viđena i mlada nada Dalmacije Frano Tomašević.

Perspektivni trojac je Mati Kesiću i Luki Žuri pružio solidan otpor, pogotovo u drugom setu. Talentirani mladići su imali i 13:8 prednost koju su prekaljeni Kesić i Žure uspjeli dostići i prestići za 2:0 potpuno zasluženu pobjedu. Mladim nadama ostaje srebro kao niti blizu mala utjeha, obzirom da nema ozbiljnog igrača bakelita koji na ovom prestižnom nadmetanju nije sudjelovao i od njega se prilično rano oprostio. Novo nadmetanje u paru na Kacunaru samo što nije počelo.

Velik broj nadmetanja ove godine idu po „kalendaru“:

Velik broj igrača igra znatno manje balotaških nadmetanja u odnosu na ono što je igrano prošle sezone, pa i sama nadmetanja brže završavaju. Kacunar je jedan od primjera kojem je voditelj više nego rezolutan po pitanju odigravanja utakmica. Slična situacija je i u Potravlju u kojem nadmetanje sigurno neće vidjeti zimu, a moglo bi do 31.8 biti čak i gotovo, što je ubrzanje od puna dva mjeseca u odnosu na prošlu godinu.

Nino Mrša Duje Pirić Stipe Pivčević

Nino Mrša Duje Pirić

Folk Dolić Ante tomašević

Comments are closed.