Darko Radilović najbolji balotaš sa „Dočina“: DUJI PIRIĆU TITULA PRVAKA

Stipi, Duji i Ninu Mrši srebro: MATI KESIĆU I LUKI ŽURI „GRAND SLAM“ NA KACUNARU
2 kolovoza, 2017
Spektakl Ožujskog: MARKO PLAZONJA, ANTE PLAZONJA I IVAN ŽULJEVIĆ NA TRONU
20 kolovoza, 2017

Darko Radilović najbolji balotaš sa „Dočina“: DUJI PIRIĆU TITULA PRVAKA

Duje Pirić Darko Radilović

Finalnom utakmicom završio je pojedinačni turnir na Dočinama, Tugare, koji je lokalnog karaktera, ali isto tako i jako praćen od strane publike.

U finalnoj utakmici sastali su se velika domaća zvijezda iz Tugara Darko Radilović i javnosti već poznati mladi boćarski reprezentativac Duje Pirić sa Naklica. Radilović je imao više od igre u prvom setu, kojeg je otvorio ranim vodstvom 7:3. To vodstvo je furiozni Radilović održao do kraja prvog seta za 13:8 pobjedu. Ipak mlada nada sa Naklica preokreće stvari u svoju korist, te pobjeđuje 13:5 u sklopu drugog seta. Istini za volju Radilović je oživio žamor u publici kada je sa 7:1 stigao na 7:4, ali to nije bilo dovoljno za iznenađenje. Pirić bolje otvara i treći set te na kraju zasluženo slavi sa konačnih 13:6 i 2:1 pobjedu.

Nadmetanje je i prošle godine bilo iznimno praćeno kada je pozornost javnosti na isto privukao iznimno popularni Vlado Bulić. Ove godine je Duje opravdao ulogu favorita, a obzirom da je on sa Naklica, utješni podatak za Radilovića kaže da je on ove godine nedvojbeno najbolji igrač na Dočinama, odnosno dijelu Tugara na kojem se nadmetanje i odvija, što nikako nije mala stvar.

Da li će korak dalje u ovoj priči biti „Dočine Open“, kao otvoreni turnir u Tugarama ili možda vidimo senzaciju svih senzacija i nadmetanje „tamo di je sve počelo“, odnosno „grand slam“ u vidu „Tugare Opena“ u Podhumama, što bi bio neviđen spektakl, takve magnitude da bi svi najbolji igrači regije bi bez zadrške i iznimke pohrlili u Tugare kako bi do ove laskave titule stigli, vrijeme će pokazati.

Comments are closed.