STIVAN NA PUTU PREMA 2.HBL: Komiža i Brela neprikosnoveni u županiji

Jelovica najbolji pojedinac Hrvatske: ŽURI, BILOKAPIĆU I JERIĆU POTRAVLJE !
13 listopada, 2019
PRVENSTVO HRVATSKE U KRUGU: Nenad Tadić najbolji !
15 listopada, 2019

STIVAN NA PUTU PREMA 2.HBL: Komiža i Brela neprikosnoveni u županiji

U nedjelju 13. listopada odigrano je 7. kolo 1. županijske lige. Komiža je ugostila ekipu Veli Varoš i slavila pobjedu rezultatom 18:6. Mirca su na domaćem terenu slavila pobjedu protiv ekipe Salona rezultatom 13:11. Mačkula je slavila pobjedu protiv Makarske rezultatom 19:5, također i ekipa Trilja slavi pobjedu protiv ekipe Sutvid-Brač rezultatom 20:4. Ekipa Dugopolja ugostila je ekipu Sinj i domaćini slave pobjedu rezultatom 15:9. Izvještaje sa rezultatima susreta možete pogledati u rubrici Lige-tablice i rezultati 2019.-2020 na službenim web stranicama saveza. Odgođeno prvo kolo prema rasporedu odigrava se 20. listopada. 

To je bio izvještaj sa stranica boćarskog saveza Splitsko – dalmatinske županije, a ono najvažnije je da je prošlogodišnji prvak Hrvatske iz redova Istre Poreč Joško Mardešić preselio “natrag” na Komižu, što je dalo vjetar u leđa Bepi Bašiću, Eldinu Fiorentinu i ostalim momcima za pojačani trening, zbog čega ni najbliži pratitelji ne gaje previše nada u titulu ove godine, koja kao da je rezervirana za Komižane.

Jednako tako su dominantna i Brela u drugoj županijskoj lizi, koja su pojačana prvoligaškim igračima i na pogon Tonija Škrabića te braće Bilokapić suvereno grabe prema prvoj lizi.

Kada su u pitanju boće u Dalmaciji, zimski dio rasporeda upotpunjuje 3.HBL – srednja Dalmacija gdje glavnu ulogu igraju Stivan, Povljana, Crvene Kuće i Solaris. Bračani značajnu prednost imaju na gumama u odnosu na konkurente, gdje odlični Nikola Kapitanović još niti blizu ne zna za poraz, kako u brzincu, tako ni u štafeti. Oni se doimaju kao jedan od dva sigurna kluba za playoff za 2.HBL – jug. Ipak, konkurenti će nedvojbeno imati svoje šanse. Kako će sve zajedno završiti, vrijeme će pokazati.

Comments are closed.