Što smo propustili prošli tjedan: STOBREČ, SKAKO, KLINAC I MLADOST DALMACIJE

Brat na brata: MIRO BRADARIĆ MARINERO I ANTE TOMAŠEVIĆ U ZAVRŠNICAMA
3 studenoga, 2016
Titula za „Triva trans“: MARKO PLAZONJA I TONI BAŠIĆ NAJBOLJI NA GREBENU
6 studenoga, 2016

Što smo propustili prošli tjedan: STOBREČ, SKAKO, KLINAC I MLADOST DALMACIJE

Ivan Žuljević Ante Plazonja

Osim što se dva iznimno velika balotaška turnira, Omiš i Kacunar, približavaju svome kraju, prošli tjedan smo izvještavali iz Sinja i Makarske, a još neki rezultati su itekako vrijedni spomena.

U Stobreču, koji je već debelo zagrabio u svoje prvo kolo, dva velika talenta Ante Plazonja i Ivan Žuljević nastavljaju nizati uspjehe. Nakon već povećeg broja pobjeda ispostavlja se da ovaj dvojac iznimno dobro funkcionira kao momčad. Momci očito u terenu odgovaraju jedan drugom, a ako se njihov razvoj nastavi kako je planirano, čeka ih velika budućnost.

Također, u Stobreču su odlični Mario Skako i Ante Klinac savladali dvije balotaške legende iz omiške igračke baze, Zdravka Katušića Švabu i Vinka Stipića. Omiški dvojac ima zaista pozamašnu kolekciju titula, što nije nimalo impresioniralo Skaku i Klinca. Štoviše, gosti sa juga su slavili jako uvjerljivo. Švabo i Vinko Stipić spadaju u kategoriju od nekoliko balotaša koji su u najvećem padu u igri od svih aktivnih balotaša uopće, a njihove najbolje izvedbe su već odavno iza njih.

Od sinošnjih utakmica u Stobreču izdvojimo uvjerljivu pobjedu Vlade Sabljića i Ivana Čurkovića Ćure nad ekipom iz Kaštela, nakon koje je uslijedio jako ozbiljan trening. Naime, s obzirom na „rostere“ i postave ekipa, dobar dio balotaških analitičara sklon je vjerovati da organizator već sada može dati pehar za prvo mjesto Mati Kesiću i Luki Žuri. Ipak, ždrijeb favorita ne mazi, a njihovi sve samo ne lagani protivnici Jure Šutalo i Tihomir Bari Barač treniraju nesmiljenom žestinom, te iz igrališta ne izlaze do kasnih noćnih sati. Čeka nas zaista veliki derbi.

ante-klinac-i-mario-skako

Ante Klinac i Mario Skako

Comments are closed.