Titula za „Triva trans“: MARKO PLAZONJA I TONI BAŠIĆ NAJBOLJI NA GREBENU

Što smo propustili prošli tjedan: STOBREČ, SKAKO, KLINAC I MLADOST DALMACIJE
5 studenoga, 2016
Mida, Jokac, Gren i kliško-žrnovski „klan“: MODRIĆU, TENŽERI I TOMAŠEVIĆU GLAVICE
7 studenoga, 2016

Titula za „Triva trans“: MARKO PLAZONJA I TONI BAŠIĆ NAJBOLJI NA GREBENU

marko-plazonja-toni-basic

Toni Bašić i Marko Plazonja

Ako postoje dva igrača koja su napravila veliki korak naprijed u odnosu na prethodnu sezonu, onda su to nedvojbeno Toni Bašić i Marko Plazonja. Plazonja je nakon petnaestog odigranog finala ove godine prestao brojati ista, a Toni Bašić se etablira kao jedan od najboljih pucača u bakelitu. Sati i sati napornih treninga i pucanja balota preko prepreka urodili su plodom. Navodno, kod popularnog Dunde u Sitnom Gornjem igralište je zauzeto ponekad i u noćnim satima, s obzirom da Bašić neumorno radi na svojoj igri, van očiju šire javnosti.

Prije finala Omiša Bašić i Plazonja su stigli do titule na Grebenu, gdje su pobijedili odličnu kombinaciju Dado Gruica i Dario Radošević. Toni Bašić je ovom titulom stigao na prag “Top 16” igrača u godini, a ukoliko napravi senzaciju u finalu Omiša, velike su šanse da u elitnom društvu godinu i završi.

Najava finala Omiša:

S obzirom na vremenske uvjete nije sigurno da li će se finale Omiša odigrati danas, kao što je početno i bilo dogovoreno. Organizator i igrači će zasigurno donijeti najkvalitetniju odluku. Tamo se sastaju Luka Žure i lukša Bratim protiv Ivana Šuška i Tonija Bašića. Bez obzira na formu mlade nade iz Dubrave, blagi favoriti su ipak Žure i Bratim. Svakako, očekuje nas spektakl i utakmica o kojoj će pričati i koju će pamtiti generacije iza nas. Navedeno je slučaj sa svim omiškim finalima, a slavodobitnici ulaze u balotašku “besmrtnost”. Jedva čekamo početak utakmice.

Comments are closed.