Stobreč: MARIN RIBIČIĆ I VIKTOR SABLJIĆ U POLUFINALU

Danas četvrtfinale Stobreča: VIKTOR SABLJIĆ PROTIV IVANA ŠIŠKA
3 prosinca, 2018
Poznati parovi 2.kola: OBJAVLJEN ŽDRIJEB U 104 DALMATINCA
4 prosinca, 2018

Stobreč: MARIN RIBIČIĆ I VIKTOR SABLJIĆ U POLUFINALU

Jedno od najprestižnijih balotaških nadmetanja u Bakelitu po pravilima sa špondama i gumom, koje se igra u najmodernijoj dvorani za bakelit u Dalmaciji je stiglo da same završnice. Večeras se igra posljednje četvrtfinale, a u danima pred nama nas čekaju polufinalne utakmice.

Sinoć je u sklopu četvrtfinala pod posebnim povećalom bio Viktor Sabljić, koji je položio težak ispit. U paru sa Marinom Ribičićem je stigao pobijediti Ivana Šiška i Zdravka Katušića rezultatom 2:0. Nijedan od dva seta nije ponudio neizvijesnost, što je ponovno u centar pažnju gurnulo školu balotanja Marina Ribičića i njegovo bogato znanje o materiji. Naime, Ribičić je proveo sate na igralištu dorađujući tehniku Viktora Sabljića, dovevši ga u stanje da ovaj gotovo ne promašiva.

Sabljić će na “poziciji dva” u završnici ovog odličnog nadmetanja ugledati neke velike pucače u Bakelitu kao protivnike poput Lukše Bratima pa će biti zanimljivo vidjeti hoće li Viktor biti spreman za one najteže zadatke i završne pobjede u utakmicama za odličja.

Comments are closed.