Subota 17:00: VELIKO FINALE GRAND SLAMA NA HANU

Jesenice 2018: ROMEO TOMAŠ KAO HODAJUĆI KRALJ IGRE I ORGANIZACIJE BALOTAŠKIH NADMETANJA
10 listopada, 2018
Obranili titulu na Hanu: “GRAND SLAM” JUKI, ŽUKI I IVANU ŽULJEVIĆU
13 listopada, 2018

Subota 17:00: VELIKO FINALE GRAND SLAMA NA HANU

Balote su mnogo popularnije danas nego jučer, Han je u tome imao mnogo toga za reći preko svog ambasadora Miroslava Žanka Suvoga. Kako bi rekao „Suhi“: „Nije naš portal, ništa onda“. Suhi je legenda i to se ne može promijeniti. Han je dugo dugo jedna od najsnažnijih sinjskih lokacija za Bakelit. Ako tamo dođete do bodova za Ranking igrača, onda ste vjerovatno negdje blizu statusa najboljih 16 igrača u Dalmaciji. Upravo na Hanu se u subotu igra veliko finale u 17:00 sati.

Tamo će se sastati otac i sin Igor Žuljević i Ivan Žuljević te Jure Juka Radman protiv Hrvoja Milavića, Petra Bilokapića i Tonća Jerića. Utakmica takmaca koji će nedvojbeno ponuditi pravi spektakl za publiku prekrasnog zdanja na Hanu. Na finalu se očekuje mnogo navijača iz Splita, a nakon finala se očekuje velika fešta za sve.

Šanse aktera u finalu:

Što se tiče šansi aktera one su 50:50. Iako Juka Radman vuče ozljedu, njegov eventualni izostanak se nebi trebao osjetiti previše jer Ivan Žuljević igra sezonu karijere, a Igor Žuljević dugo nije bio u boljoj formi. Ništa od toga neće impresionirati njihove protivnike pa nas očekuje prava poslastica.

Comments are closed.