Subota 17:30 – Finale Grand slama u Turjacima: DERBI SVIH DERBIJA

Prvi poraz i srebro zlatnog sjaja: ODIGRANO FINALE LIGE U ŽRNOVNICI !
21 svibnja, 2019
Završnica ženske HB lige! U VAROŠU NASTAVAK SA “KRUGOM” I PAROM KLASIČNO
24 svibnja, 2019

Subota 17:30 – Finale Grand slama u Turjacima: DERBI SVIH DERBIJA

Jedan od najboljih balotaških turnira parova ikada organiziranih i prvi balotaški Grand slam stigao je do svog kraja, točnije do finalne utakmice. Upravo finalna utakmica će biti dvoboj kakav „104 dalmatica“ zaslužuju. Viktor Sabljić, Marin Ribičić i Tonći Jerić protiv Damira Pirića, Duje Pirića i Luke Žure.

Dvoboj Luke Žure i Marina Ribičića na prvaru je onaj najsnažniji mogući kada su prvari u pitanju. Također, Tonći Jerić je po mnogim mišljenjima u jednom periodu povijesti bio najbolji igrač Bakelita uopće. On zbog toga također posjeduje određeno rivalstvo sa Žurom. Međutim, ni Luka neće biti usamljen u terenu. Njemu će svesrdnu pomoć ponuditi jedan od najtalentiranijih igrača Dalmacije, ako ne i najtalentiraniji, Duje Pirić. „Osigurači“, ako stvari krenu po zlu su još jedna legenda igre i osvajač prvog povijesnog trofeja 1.HBL Damir Pirić, kao i igrač u naletu, koji igra sezonu karijere Viktor Sabljić.

Organizator priprema sir i uštiške za publiku koju će zabavljati bend Anita i malo vitra. Anita je glazbenica u velikom usponu, a dio sastava je i svestrani balotaš Toni Bašić. U svakom slučaju u „104 dalmatinca“ nas čeka istinski balotaški spektakl.

Comments are closed.