Teren za Bakelit kao simbol snage zajedništva: MISTO NAKLICE ŽELI DVORANU

Oči svijeta uprte u jednog čovjeka: FORMICONE ODRADIO PRVI TRENING
5 ožujka, 2019
Raffa SP u Argentini: TALIJAN GIANLUCA FORMICONE SVJETSKI PRVAK !
11 ožujka, 2019

Teren za Bakelit kao simbol snage zajedništva: MISTO NAKLICE ŽELI DVORANU

Već smo prije nekoliko mjeseci pisali o tome kako Grad Omiš i Poljica kao omiško zaleđe traže način kako doći do dvorane za boćanje. Volja postoji zaista sa svih strana. Na Naklicama, kao mistu u kojem su balote „nacionalni sport“ i mistu koje je na svojevrsnoj međi između Omiša, Tugara sa jedne strane i Gata s druge strane. Postoje dvije solucije za izgradnju dvorane. Ljudi uključeni u priču izgleda nemaju namjeru stati do konačnog cilja.

U međuvremenu, igrač BK Naklice, Petar Tijardović, koji je bio dio od 50-ak volontera koji su na Naklicama preuredili teren za Bakelit nam kaže: „Misto je jako složno kad su radne akcije u pitanju i svi rade s istim ciljem. Ovo je prekrasno. Bakelitni teren na Naklicama nam treba, ali ovo je samo početak. Nas u konačnici zanima natkrivanje boćarskih terena. Sve omiške boćarske snage i snage Naklica moramo usmjeriti taj cilj. Mnogo mlade djece igra boće. Omiš je blizu, dvorana u srcu Poljica, dvorana dostupna svima je naš cilj.“

Bez obzira što omiški velikani, BK „Gorčina“ i BK „Naklice“ ne stoje na tablici dobro kao prošle sezone, entuzijazam boćare u Omišu i Nakličane izgleda ne planira napustiti, a oni će do svog cilja doći, samo je izgleda pitanje vremena.

Podsjetnik: Doček zlatnog reprezentativca Hrvatske Mate Paveškovića na Naklicama

Comments are closed.