TRILER U GOTEBORGU: ČOGELJA, MAJDANČIĆ I BILIĆ 21:20 BOLJI OD BARIJA

Juniori bolji od senatora: TOMO TOMAŠEVIĆ PRVAK “BC SINJ” U POJEDINCU !
1 svibnja, 2019
PAROVI (2+1) U OTOKU: CB „Focus“ i Ivan Bašić – Mora
2 svibnja, 2019

TRILER U GOTEBORGU: ČOGELJA, MAJDANČIĆ I BILIĆ 21:20 BOLJI OD BARIJA

Već smo pisali kako je jedan od najboljih igrača Dalmacije Tihomir Tiho Barač – Bari otišao igrati balote u Švedsku. Barijevo zlatno razdoblje je bilo od 2011. godine do 2014. godine, da bi nakon toga uslijedio određeni pad forme. Popularni Bari je tada poput Zlatana Ibrahimovića otišao igrati neke unosnije lige.

U Švedskoj su ga dočekali Ivica Baković i Goran iz Goteborga. Ivica Baković je inače sin ovogodišnjeg finalista Karakašice Duje Bakovića.

Mlađi Baković, Goran i Bari odigrali su pravi balotaški triler u finalu nadmetanja kojeg organizira boćarski klub Croatia Katarina Zrinski. Inače, spomenuti boćarski klub djeluje pod paskom uspješnog predsjednika Ante Lijića iz Potravlja.

Barijevi momci su imali prednost u finalu trojki od 20:17, da bi Ivica Čogelja, Željko Majdančić i Mladenko Bilić preokrenuli utakmicu u 21:20 pobjedu sa 4 punta u posljednjoj ruci ili odigravanju. Po riječima upućenih Barijeva posljednja pucačka balota je preskočila bulina. Međutim, to je sastavni dio igre, a ona bolja ekipa na kraju uvijek pobjeđuje.

Čogelja, Majdančić i Bilić će imati priliku stići do nove titule na nadmetanju kojeg organizira boćarski klub Velebit. Nadmetanja se u većini slučajeva igraju na način da se u prvoj fazi turnira igra u 4 skupine od po 4 ekipe, nakon čega oni najbolji pristupaju kup sustavu nadmetanja dok ne dođemo do konačnog pobjednika.

Ante Lijić

Comments are closed.