U Brnazama laganih nema: UPOZNAJTE JOŠKA MODRIĆA JOKCA I ANTU DOMNJAKA

Doveo prave igrače u Potravlje: ZDRAVKO ZDRAVE LIJIĆ STVARA EKIPU ZVIJEZDA
17 lipnja, 2016
Neviđena drama: ŽELJKO JURIČIĆ I JUNAK DANA MLADI IVAN ŽULJEVIĆ U FINALU
19 lipnja, 2016

U Brnazama laganih nema: UPOZNAJTE JOŠKA MODRIĆA JOKCA I ANTU DOMNJAKA

Joško Modrić Jokac Ante Domljak

Domnjak i Jokac

Dvije prave poslastice sinoć mogli su vidjeti navijači na igralištima Brnaza. Naime, Joško Modrić Jokac i Ante Domnjak odigrali su vrhunske tri partije protiv Mate Botice Balote i Ivana Šuška Ćute. U potpuno neizvjesnom prvom setu Domnjak i Jokac izvukli su tijesno 16:15 pobjedu. Balota i „Niper“ vraćaju se sa senzacionalnih 0:16, po riječima našeg izvještavanja sa terena. Ipak, fantastična kombinacija Domnjak i Jokac koja se na igralištima pojavila u prigodnim dresovima, s obzirom na utakmice hrvatske reprezentacije sutradan, preokreće susret u svoju korist rezultatom 16:11 u trećem setu.

Na drugom terenu još jedan odličan meč prikazali su Petar Bilokapić i Veljko Maretić protiv Šimuna Bilandžića Ćibe i Ante Bilandžića. Utakmica je završila neizvjesnih 2:1 u setovima. Pobjednik se nije znao doslovno do zadnje balote, jer je treći set završio potpuno neizvjesno 16:15. Favorizirani Bilokapić i Maretić ostvarili su plasman u drugi krug.

Sam turnir u Brnazama nastavlja sa pozitivnim pomakom naprijed. Već nekoliko godina za redom turnir bilježi značajan napredak u svim mogućim parametrima i segmentima. U ovom trenutku ne postoji ozbiljan igrač koji na njemu ne sudjeluje od Trogira do Makarske. Onaj tko turnir osvoji, a to će biti sve samo ne lagano, zavrijeđuje pohvale i naklon balotaša diljem Dalmacije.

Comments are closed.