U iščekivanu dvaju velikih finala: BRANKO ĆUBELA PONOVO VODI PAROVE „GRIPE 2017“

Odgođeno finale Omiša: NOVI „KRALJEVI“ BALOTA NA SUĆIDRU IVANČEVIĆ I BOŽIĆ
17 studenoga, 2017
Klemntu Ugrinu prvi „grand slam“ u karijeri: IKO I KLEME NAJBOLJI NA KACUNARU
25 studenoga, 2017

U iščekivanu dvaju velikih finala: BRANKO ĆUBELA PONOVO VODI PAROVE „GRIPE 2017“

branko-cubela

Dok balotaška javnost željno iščekuje spektakularna finala Omiša i Kacunara za finiš fantastične sezone u kojoj će jako vjerovatno svoju titulu „Kralja bakelita 2017“ dobiti i onaj originalni kralj Marijan Botica, počinje i boćarski Božićni turnir „Gripe 2017“. Šanse da Botica titulu izgubi su teoretske, a šanse da Botica ne zaigra „Božićni turnir“ su isto tako samo teoretske.

Nadmetanje parova u boćanju (2+1) organizira onaj drugi kralj, i to neslužbeni i od puka prozvani „Kralj željeza“ Branko Ćubela. Vatreni BiH reprezentativac bavi se organizacijom ovog nadmetanja drugu godinu za redom. U prvoj je oborio neke važne rekorde među kojima i broj igrača bakelita koji su sudjelovali na istom. Istini za volju, igrači bakelita u turniru su prošli nešto malo i neznatno bolje nego što prolaze renomirani boćari na ozbiljnim i poluozbiljnim turnirima bakelita. Ipak, ne sumnjamo da to neće spriječiti dio igrača da popravi učinak od prošle sezone.

Jedan od rezultata su i registracije nekih igrača bakelita u boćarske klubove od kojih je svježa avantura Jure Bartulića, a svi zainteresirani ekipu mogu prijaviti na kontakt 095/578-3094 (Branko).

Comments are closed.