Svi protiv Rica: JOŠ DUJO MEDIJA NIJE NI ZAIGRAO, VEĆ MU GA “OTIMAJU”

Počinje rasplet: PRVO ČETVRTFINALE GULIĆU I BILOKAPIĆU
21 svibnja, 2016
Već im se isplatio: VINKO KRAGIĆ ZA JOŠ JEDNU POBJEDU
22 svibnja, 2016

Svi protiv Rica: JOŠ DUJO MEDIJA NIJE NI ZAIGRAO, VEĆ MU GA “OTIMAJU”

Dujo Medija

Dujo Medija i Marin Ribičić, Mario Gašpar, Siniša Stipić, Božo Vladušić, Slave Maretić

Balotaškoj javnosti novost, sama po sebi, će biti što Dujo Medija nastupa za ekipu Rico u Omišu. Ono što je novost javnosti, nije i Ricovim rivalima. Oni su sve to prvi saznali, i brže bolje traži način da oslabe Rica kao jednog od glavnih konkurenata za titulu.

Iako balotaška slika Dalmacije nudi neke potpuno druge izazove i igrače koji bilježe mnogo bolji rezultat od onog što ga polučuje Rico u ovom momentu, Ricovi oponenti još uvijek gledaju njega kao najveću prijetnju. Neke igrače u usponu ove godine kao da još niti ne doživljavaju. Sa vrhunskim rezultatom i bez njega Rico je bio i ostat će balotaška „marka“, mamac za publiku i izazov za protivnike. Sve navedeno, naravno, nije nikako slučajno.

Dujo Medija trenira za trojke Omiša:

Dujo Medija iz Karakašice, glavom i bradom, viđen je okom naših najpouzdanijih insajdera kako trenira na igralištima Prika. Kako i nebi, kad je u trojci sa Dinom Boticom i Ivanom Šošićem Ricom ozbiljan kandidat za osvajanje turnira. Dujo se čini idealan suigrač već standardnom dvojcu, a trojka će itekako imati što reći.

Nastup za ekipu Rico posebna čast:

S obzirom na ono što Ivan Šošić Rico u balotama i van njih jest, nema ozbiljnog igrača koji nema iskrenu želju barem jednom obući „crveni“ dres. Duji Mediji ovime je pripala ta iznimna balotaška čast. A on time dodaje jedno vrlo ozbiljno priznanje u svoju balotašku biografiju.

Došli u punom sastavu na pregovore sa Medijom:

Sve su to naravno jasno i na vrijeme znali u taboru S.M.S.a. Nakon treninga, Dujo je sam sjeo u jedan obližnji kafić. A Ricovi protivnici su se sakupili u najpunijem mogućem sastavu (pet članova), sjeli odmah i nedvosmisleno za stol do Dujinog (vidi na fotografiji) i sa konkretnom ponudom otvorili razgovore i pregovore. Čak je i Mario iz Potravlja potegnuo do Omiša kako bi posao bio efikasno i na vrijeme (prije nego Rico iziđe u arenu Omiša) odrađen. Same pregovore navodno je vodio Slavko Maretić, poznati balotaški taktičar i strateg, što se iz fotografije da iščitati. To ništa nije začuđujuće s obzirom na to koliko se Maretić i Siniša Stipić kao oforitelj ekipe razume u igralištu i van njega. Opcije i mogući turniri za odigravanje su se čak i zapisivali u bilježnicu. Medija je bio jako neraspoložen za izjave nakon sastanka. Inače, Rico je u prošlosti imao jako turbulentne i teške faze kada su prelasci igrača u pitanju, a ovo je samo još jedan udarac u nizu na dobrog, već pomalo vremešnog i istinskog zaljubljenika balota. Nadamo se da će umorni Rico i ove posljednje udarce izdržati.

Dali će sinjski as Dujo Medija, i u kojoj varijanti, zaigrati za S.M.S. pokazat će dani pred nama.

Rico i Kleme 2

Ivan Šošić Rico u društvu Klementa Ugrina, na kojeg su oko već mnogi balotaški asevi bacili

Comments are closed.