Već im se isplatio: VINKO KRAGIĆ ZA JOŠ JEDNU POBJEDU

Svi protiv Rica: JOŠ DUJO MEDIJA NIJE NI ZAIGRAO, VEĆ MU GA “OTIMAJU”
21 svibnja, 2016
Planira im ukrasti „show“: ZDRAVKO LIJIĆ ZDRAVE SE NE ŠALI
23 svibnja, 2016

Već im se isplatio: VINKO KRAGIĆ ZA JOŠ JEDNU POBJEDU

Botica Kragić Šimić

Marijan Botica, Vinko Kragić i Mladen Šimić

Da “Šimić boysi” nemaju namjeru stati pokazala je i sinošnja utakmica kada su se dečki plasirali među četiri ekipe u Jesenicama. Jako kvalitetna ekipa iz Dubrave nije ih uspjela zaustaviti. Najzanimljiviji detalj ove priče je odlični Vinko Kragić. Dugogodišnji prvoligaški boćar odlično se uklopio u ekipu sa Mladenom Šimićem i Marijanom Boticom. Vinko je igrač koji u igri može sve. Nešto manja aktivnost kada je bakelit u pitanju nameće se kao kamen spoticanja, međutim, ako netko zna način kako od pravog igrača izvući maksimum onda je to Marijan Botica, s obzirom na veliko balotaško iskustvo.

Botica i Šimić, pojačani Antom Peraicom i Kragićem na dijelu turnira su momčad za najviše domete.

Barijevi momci lagano u Omišu:

Tihomir Tiho Barač i njegovi momci u Omišu su se lagano suprostavili jednoj od ekipa iz Vrgorca. Gosti su pogađali i po pet balota po igranju, Međutim, Omiš i ta igrališta zahtijevaju jedan potpuno drugačiji pristup igri. Vrgorčani su naviknuti igrati sa kratkim, asfaltnim igralištima nalik na boćarska. Ipak, Omiš je jedna potpuno drugačija podloga sa drugačijim špondama i gumama koje nisu nalik nijednom drugom terenu. Kako će se ostale ekipe priviknuti i dali će se neko od gostiju dokopati završnice turnira vidjet ćemo u nastavku.

Stanje u poretku za najuspješnijeg igrača 2016 u Dalmaciji:

Bez dobre i kvalitetne igre većinu utakmica pobijediti se više ne može nikoga. Sezona je nikad neizvjesnija. Velik broj igrača turnire je već osvajao i ne postoji igrač koji se izdvojio po broju osvojenih turnira. U ovom trenutku najbolje „izgledaju“ Marijan Botica, Mladen Šimić, Petar Bilokapić i Marin Ribičić. Naznake i kvalitetni prijedlozi u izmjenama kriterija za 2017.godinu već postoje. Ipak kako god računali, Ribičić je Bitelić potvrdio najkonkurentnijim mogućim turnirom, onim u Stobreču. Bilokapić je za sada osvojio isto dva turnira od kojih je jedan super kvalitetna Karakašica u kojoj svi nastupaju u najsnažnijim mogućim sastavima. Obojicama su trenutno u završnicama nekih turnira. Boticu i Šimića gotovo da je nemoguće zaustaviti, a jedan pravi grand slam se čeka za potvrdu rezultata. Najzanimljivije je da u cijeloj priči na vrhu nije nijedan od šest rezultatski najuspješnijih igrača od prošle sezone. Ni Žure, Milavić, Stipić, S.Maretić, Ramljak, Žuljević što jasno pokazuje koliko se konkurentne balote u Dalmaciji igraju.

Comments are closed.